Kosár

A Vredestein nyári gumikról - Vásárlás előtt 3. rész

Vredestein nyári gumiVredestein nyári gumi

Sorozatunk 3. részében bemutatjuk az érdeklődőknek a Vredestein nyári gumi kínálatát, melyek közül ebben az évben (2014) érdemes válogatni. Természetesen léteznek más mintázatok is az alábbiakon kívül, de mi most a legújabb, és legnépszerűbb típusokra összpontosítunk, figyelembe véve a gépkocsik típusát.

A Vredestein mindíg is híres volt az egyedi megjelenést, és magas fokú biztonságot nyújtó termékeiről, és az elmúlt években a Vredestein nyári gumik esetében ezt még tovább fokozták.

A Vredestein nyári gumi mintázatok rendkívűl egyedi megjelenése az évek óta tartó Giugiaro Design-nal való együttműködésnek köszönhető. (az elmúlt pár évben már minden Vredestein autógumi is)

Vredestein nyári gumi személyautókra

A Vredestein nyári gumi mintázatai közül elsőként a kis kategóriás autókra való Vredestein T-Trac 2 nyári gumit említenénk. Kimagasló futásteljesítményű, mondhatni elnyűhetetlen nyári gumi (ennél az abroncsnál a Giugaro Design-nal közös munka még nem érzékelhető). Főként 13-14 collos méretben gyártják.

A másik főként kis, és középkategóriás autókra gyártott gumiabroncs a Vredestein Sportrac 5 nyári gumi. Ez az autógumi már minden tekintetben a csúcsminőséget képviseli. Elődje a Vredestein Sportrac 3 nyári gumi a 2011 ADAC nyári gumi teszt tesztgyőztes gumiabroncsa volt, így az alapokkal nem lehetett probléma. A Vredestein Sportrac 5 nyári gumi egy alacsony zajszinttel rendelkező, kimagasló tapadást biztosító nyári gumi, mely rendkívűli paraméterekkel rendelkezik minden jelentősebb tulajdonság esetén. 2013 ACE (Európai Auto Club) nyári teszt 2. helyezettje.

Az elmúlt évek egyik nagy slágere, az egyedi megjelenéséről híres Vredestein Ultrac Satin nyári gumi. Főleg a közép és felső kategóriás autók esetén ajánlott nyári gumi, mellyel igazán szembetűnő látványt nyújthat gépkocsija.

Vredestein Ultrac nyári gumi az egyik legcsendesebb nyári gumi a Vredestein kínálatában. A közép kategóriás autók ideális nyári gumiabroncsa.

Az elmúlt év egyik újdonsága, a hihetetlen paraméterekkel rendelkező Vredestein Ultrac Vorti nyári gumi. Szintén szemet gyönyörködtető megjelenésű, parádés tulajdonságokkal bíró nyári gumi, mely főként a közép és felső kategóriás, valamint luxus, és tuning autók nyári gumiabroncsa. 2013 ADAC nyári teszt eredmény: jó

Vredestein nyári gumi terepjárókra (SUV-kra)

A Vredestein nyári gumik esetén a személyautó mintázatokból ismert abroncsok kerülnek átültetésre SUV-kra fejlesztve. 

Vredestein nyári gumi kisteherautókra

A Vredestein nyári gumi kínálatában kisteherautókra a legnépszerűbb a Vredestein Comtrac 2 nyári gumi. A Vredestein Comtrac autógumi nem csupán jobb teljesítményt nyújt, hanem kiváló menetkényelmet és -biztonságot is.

Amennyiben a fentiektől eltérő Vredestein nyári gumit keres, vagy segítségre lenne szüksége autógumi vásárlás esetén keresse Ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken.

Tel.: +36-30-9590201

info@autogumiplaza.hu

© Web: