Kosár

A Yokohama nyári gumikról - Vásárlás előtt 4. rész

Yokohama nyári gumiYokohama nyári gumi

A Yokohama nyári gumik napjainkra már nyugodtan sorolhatóak a prémium kategóriás abroncsok közé. Jó pár luxus autón fellelhető első szerelésű abroncsként, mint pl.: Mercedes, Porsche, Audi, Bentley stb.

A Yokohama nyári gumik között megtalálhatóak személyautó, a kisteher, és terepjáró (SUV) abroncsok egyaránt. A Yokohama az autógumik fejlesztésében felhasználja a versenysportban szerzett óriási tapasztalatot, mely révén a Yokohama nyári gumik minősége megkérdőjelezhetetlen.

A Yokohama a Japán technológia kiemelt képviselője, ennek köszönhetően a precizitás, a biztonság, és az elegancia jellemzi Yokohama nyári gumikat.

Yokohama nyári gumi személyautókra

Elsőként a Yokohama A.drive AA01 nyári gumit emeljük ki, mely főként a kisebb kategóriás gépkocsik ideális nyári gumiabroncsa. A Yokohama Advan Fleva V701 nyári gumi a komfort és stabilitás optimális egyensúlyát biztosítja. Megbízható tapadás jellemzi nedves és száraz útfelületen, valamint magas futásteljesítmény.

Yokohama BluEarth AE01 nyári gumi az üzemanyag-takarékosság és teljesítmény tökéletes kombinációja. Főként a kis és középkategóriás autókra ajánljuk.

A felső kategóriás autókra lett fejlesztve a Yokohama S.drive AS01 nyári gumi kiváló kanyarodási képességgel büszkélkedik, attraktív mintázat, és széles méretválaszték jellemzi. Kitűnő eredményekkel büszkélkedhet száraz és nedves úton egyaránt.

A sportos vezetés, és a sport autók szerelmeseinek ajánljuk a Yokohama Advan Sport nyári gumit (V103, V103B, V103S, V105). A Yokohama Advan Sport nyári gumi a sportosság és a kényelem tökéletes elegyét valósítja meg. Kivételes teljesítményre képes nedves útfelületen, emelett meglepően csendes, és alacsony gördülési ellenállás jellemzi.

Vérbeli sport abroncsnak mondható a Yokohama Parada PA01 nyári gumi. Extrém mintázattal, és az egyik legsportosabb tulajdonságokkal rendelkező autógumi a piacon.

Yokohama nyári gumi terepjáró (SUV) gépkocsikra

Terepjárók, pick-up felépítésű gépkocsik közúti abroncsa a Yokohama Geolandar SUV G055 nyári gumi és a Yokohama Geolandar H/T-S G056 nyári gumi. Előző egy szemályautókhoz hasonló, üzemanyag-takarékos teljesítményt nyújt, utóbbi kiváló úttartásával, kimagasló utazási komfortjával és futásteljesítményével nyújtja Önnek a vezetés élvezetét és biztonságát.

Yokohama Geolandar A/T-S G015 nyári gumi, és a Yokohama Geolandar M/T G003 nyári gumi a terepen is használt gépkocsik nagyszerű partnere. A Yokohama GEOLANDAR A/T-S G012 nyári gumi egy abroncs, amely két világban is otthon van. Kivételes tapadás terepen, komfort és alacsony zajkibocsátás közúton. A Yokohama Geolandar M/T+ G001C nyári gumi dűnéktől a folyómederig, a sziklás fennsíktól az aszfalt dzsungelig példa nélküli kapaszkodóképességgel és hihetetlen erővel bír.

Yokohama nyári gumi kisteherautók részére

Yokohama RY818 nyári gumi kifejezetten a kisteherautók számára lett fejlesztve. Ideális városi használatra, nagyszerű futásteljesítménnyel és tartóssággal.

© Web: