Kosár

Alufelnik, acéltárcsák

Könnyűfém felni

Két féle könnyfém felni keresőn keresztül tud alufelnit keresni gépkocsijára.

AEZ, Dezent, Dotz könnyűfém felnik:

Az alábbi "AEZ, Dezent, Dotz alufelni kereső" szövegre kattintva kiválaszthatja (gépkocsijának adatai megadása segítségével), hogy milyen könnyűfém felni való az Ön autójára. A felni kalkulátorban a kis autó ikonra kattintva megtekintheti, hogyan nézne ki a választott alufelni az Ön gépkocsiján. A felni képekre kattintva nagyobb méretben láthatja a választott keréktárcsát. A felni képeken található színes pontok jelzik a felni elérhetőségét (zöld, elérhető; sárga, alacsony készlet; piros, jelenleg nincs készleten)

AEZ, Dezent, Dotz alufelni kereső

Általános könnyűfém felni kereső:

Bővített márka kínálat megtekintéséhez kattintson az "Általános alufelni kereső" szövegre. Itt lehetőség van azonnali megrendelésre, kerékőr, fémszelep, csavar- és anyagarnitura együttes rendelésére is!

Általános alufelni kereső

 

Acél felni

Kínálatunkban csak kíváló minőségű acél tárcsák találhatóak.

Az alábbi "Acél tárcsa kereső" szövegre kattintva, megnyithatja egy excel táblázatban kínálatunkat. A táblázat oszlopai segítségével tudja kiválasztani a megfelelő paramétereket, valamint láthatja a nettó, és bruttó árainkat.

Acél tárcsa kereső

 

Amennyiben meg szeretné rendelni a kiválasztott felnit, kérem küldje el nekünk e-mail-ben a választott felni cikk számát, az Ön elérhetőségét, és a számlázási, szállítási címet. (info@autogumiplaza.hu)

© Web:
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.