Kosár

BF Goodrich terepjáró gumi

bf-goodrichlogo.png

A BF Goodrich terepjáró gumik a legismertebb terepgumik közé tartoznak a gumiabroncs piacon. 

A BF Goodrich terepjáró gumi – 1999 óta a Tereprally Világkupa nyertese – teljes körű és nagy teljesítményű termékválasztékot kínál a 4x4 járművekhez. Ezeket, az optimális irányíthatóságot és maximális tapadást kínáló terepjáró gumiabroncsokat úgy fejlesztették ki, hogy a felhasználók élvezhessék a 4x4 járművük vezetésének élményét, az utakon és szélsőséges terepviszonyokon egyaránt.

A BF Goodrich terepjáró gumik az egyik legkedveltebb terepjáró gumik közé tartoznak, bizonyítja ezt számtalan tereprally győzelem, valamint az erdészek és vadászok megelégedettsége.

A legkedveltebb és legismertebb BF Goodrich All-Terrain és BF Goodrich Mud-Terrain abroncsokon kívül megtalálható a BF Goodrich kínálatában (így a miénkben is) a közúti viszonyokra fejelsztett terepjáró gumik is.

Válasszon a BF Goodrich terepjáró gumi kínálatunkból:

BF Goodrich All-Terrain T/A KO2 négyévszakos autógumi

A BF Goodrich All Terrain T/A KO terepjáró gumi, nyári gumi, mindenhol megállja a helyét. 50% terep és 50% közút használatra fejlsztve. Válasszon a BF Goodrich T/A KO terepjáró gumi, nyári gumi kínálatunkból!

A BF Goodrich All Terrain T/A KO terepjáró gumi, nyári gumi kiváló vonóerőt biztosít minden útfelületen, kivételes szilárdságával tartósságot, és hosszú élettartamot garantál. Az abszolút sokoldalú BF Goodrich All Terrain T/A KO terepjáró gumi, nyári gumi, maximális vezetési élményt nyújt minden úttípuson!

A BF Goodrich All-Terrain T/A KO2 nyégyévszakos autógumi oldalfalán megtalálható az M+S jelölés és az alpesi szimbólum. Ennek megfelelően téli körülmények között is megállja a helyét, és elfogadják téli gumiklnt azon országokban is, ahol törvényileg kötelező a téli gumik használata.

Oldalfalán alapvetően fehér felirattak található a BF Goodrich márka név és az All Terrain T/A KO2 mintázat név, de vannak olyan méretek, melyek esetén normál, fekete betűk találhatóak.

Hazsnálati tanács:

  • Mivel sok esetben négyévszakos autógumiként az év minden napján használatban van, ezért fokozott figyelmet kell fordítani az abroncsnyomásokra, valamint terepes használatakor érdemes az állapotát rendszeresen ellenőrizni.

Széles méretválasztékban megtalálható kínálatunkban!!!


BF Goodrich Mud-Terrain T/A KM3 nyári gumi

A BF Goodrich Mud-Terrain T/A KM2 terepjáró gumi, nyári gumi használatával többé semmi sem állhat az útjába. Válasszon a BF Goodrich Mud-Terrain T/A KM2 terepjáró gumi, nyári gumi kínálatunkból!

A BF Goodrich Mud-Terrain T/A KM2 terepjáró gumi, nyári gumi 80% terep és 20% közúti használatra lett fejlesztve, ezért elsősorban terepen használt 4x4-es gépkocsikhoz ajánlott. A BF Goodrich Mud Terrain T/A KM2 terepjáró gumi, nyári gumi a nélkülözhetetlen gumiabroncs ahhoz, hogy többé semmi ne állíthassa meg a járt utakon kívül.

Az abroncs oldalfalán kizárólag az M+S jelölés található meg (azaz hó és sár tűrő), de ez nem azt jelenti, hogy téli gumiként is használható. Alapvetően a téli használatát nem kifejezetten javasoljuk közúton.

Használati tanács:

  • Téli körülmények között, vagy kevéssel fagypont feletti hőmérsékleten nedve úton kifejezetten gyenge tapadást biztostíthat.
  • Javasoljuk, hogy a gumiabroncs nyomására fokozottan ügyeljen!

Széles méretválasztékban megtalálható kínálatunkban!!!


A fentiektől eltérő BF Goodrich terepjáró gumi kínálatunkat az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

BF Goodrich autógumi

© Web:
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.