Kosár

Nyári gumi

Az év nagyobb részében Magyarországon az autósok nyári gumikkal közlekednek. A nyári gumik összetétele eltér a téli gumik összetételétől, éppen ezért nagyon fontos a megfelelő időben történő gumiabroncs csere.

Abban az esetben, ha a napi átlag hőmérséklet rendre meghaladja a +7celsius fokot, akkor érdemes felkeresni a gumiszervizeket az aktuális cserét illetően.

Nagyon fontos, hogy autóján mindíg megfelelő teljesítményre képes gumiabroncsok legyenek. Nem csak akkor kell új nyári gumikat vásárolni, ha azok profil mélysége a törvény által előírt 1,6mm alá csökken. Fokozottan figyelni kell a gumiabroncsok korára, valamint állapotára. Nyári gumik esetében 7-8 éves abroncsok esetében már erősen ajánlott az új nyári gumik vásárlása. Ilyenkor már nem képes az abroncs az elvárt teljesítményt nyújtani semmilyen körülmény között.

Nagyon fontos, hogy mindíg az autónak, vezeteséi stílusunknak, használati módnak megfelelő nyári gumit vásároljunk gépkocsinkra.

Fontos figyelembe venni, hogy a tesztek szerint (legyen szó akár nyári gumiról, vagy téli gumiról) az olcsóbb, ebből kifolyólag gyengébb teljesítményre képes abroncsok esetében, akár 18-25 méter fékút beli különbség is lehet (80-100km/h sebességről történő megállásnál) azok rovására. Itt is igaz a mondás: Olcsó húsnak, híg a leve.

Gondoljon bele, hogy akár 1-2 méterrel előbb történő megállás is talán életeket menthet, de legyen szó egy kisebb koccanásról, és már többszörösét fizetheti ki, mint amennyit a gumiabroncsok árán megspórolt!

Amennyiben lehetősége van, forduljon szakemberhez. Kollégáink készséggel állnak az Önök rendelkezésére, és igyekszünk a legmegfelelőbb nyári gumiabroncsokat ajánlani.

Tudjuk, hogy a mai világban a döntéseket elsősorban az anyagi tényezők befolyásolják, de nálunk elérhető árakon talál nyári gumikat autójára.

Nyári gumi ajánlatunk:


A Pirelli nyári gumik az egyik legismertebb nyári gumik, főként a közép- és nagyteljesítményű gépkocsikra, sportkocsikra javasoljuk.

Amennyiben Pirelli nyári gumi után érdeklődik, kattintson az alábbi linkre:

Pirelli nyári gumi


A Continental nyári gumik a legjobb minőséget képviselik a nyári gumi piacon. Nagyon sok gépkocsi gyártó alkalmazza elsőszerelésként a Continnetal nyári gumikat.

Amennyiben Continental nyári gumi után érdeklődik, kattintson az alábbi linkre:

Continental nyári gumi

A Vredestein nyári gumi jó pár éve a prémium kategóriás nyári gumik közé tartoznak, emellett pedig a nagyon árakkal még vonzóbb választás lehet a nyári gumi vásárlás előtt álló autósok számára.

Amennyiben Vredestein nyári gumi után érdeklődik, kattintson az alábbi linkre:

Vredestein nyári gumi


A Brdigestone nyári gumik ötvözik a komfortos és sportos abroncsokat. A Japán márka nagyon nagy figyelmet fordít a az abroncsok fejelsztésére, ennek köszönhetően évről évre újabb fejlesztésű nyári gumik kerülnek kínálatába.

Amennyiben Bridgestone nyári gumi után érdeklődik, kattintson az alábbi linkre:

Bridgestone nyári gumi


Az Uniroyal nyári gumi régóta a legjobb vízes abroncsként van elkönyvelve, melyre kellő figyelmet fordít a gyártó. Legújabb nyári gumi abroncsai mind a legjobbak közé tartoznak vízes felületen.

Amennyiben Uniroyal nyári gumi után érdeklődik, kattintson az alábbi linkre:

Uniroyal nyári gumi


© Web: