Kosár

Nyári gumi

Ahogyan beköszönt a jó idővel együtt a nyár, úgy jön el annak az ideje, hogy gondoskodj a jármű biztonságáról a megfelelő nyári gumi kiválasztásával. A nyári gumiabroncsok kulcsszerepet játszanak az autó teljesítményében és a vezetési élményben a meleg hónapokban. 

Ha a biztonságos közlekedésről beszélünk, akkor érdemes az alábbi dolgokra figyelni a nyári gumi esetében:

Tapadás és kezelhetőség: A nyári gumi speciális összetételének köszönhetően kitűnő tapadást biztosít a száraz és nedves útfelületeken egyaránt. Ez lehetővé teszi a jobb irányíthatóságot és a rövidebb féktávolságot, amelyek nélkülözhetetlenek a biztonságos vezetéshez.

Vízelvezetés: Az esős időjárásban a nyári gumik kiemelkedő vízelvezető képességgel rendelkeznek, hogy minimalizálják az aquaplaning (vizen futás) kockázatát. Ezáltal megőrzik a tapadást és megfelelően irányítják a vizet a futófelületről, ami biztonságosabb vezetést eredményez nedves útfelületeken.

Kopásállóság: A nyári gumik rendkívül ellenállóak az elhasználódással szemben, különösen a meleg időjárásban - az optimális kopásállóság révén hosszabb élettartamot biztosítanak.

Hőmérséklet érzékenység: Fontos megjegyezni, hogy a nyári gumikat kifejezetten meleg időjárási körülményekre tervezték. Ezért nem ajánlott őket télen, vagy hideg időben használni, mivel a hideg hőmérséklet jelentősen csökkentheti a gumi tapadási képességét.

Gondoskodjunk a járművünk biztonságáról és élvezzük a kényelmet, tapadást és biztonságot, amit a nyári gumik nyújtanak.

nyari-gumi.jpg

Mi a nyári gumi?

A nyári gumik az autók számára tervezett speciális gumiabroncsok, amelyeket kifejezetten a meleg hónapokban történő használatra fejlesztettek ki. Az ilyen típusú gumiabroncsok olyan összetétellel rendelkeznek, amelyek kiváló tapadást és kezelhetőséget biztosítanak a száraz és nedves útfelületeken.

A nyári gumi fő jellemzője a nagy tapadás és a rövid féktávolság száraz úton. Az abroncs futófelülete keményebb anyagból készül, amely megfelelő stabilitást és irányíthatóságot biztosít. Emellett a futófelület mintázata is speciálisan tervezett, hogy segítse a vízelvezetést és minimalizálja az aquaplaning (vizenfutás) kockázatát a nedves útfelületeken.

A nyári gumik optimális hőmérsékleten működnek a legjobban, általában 7 Celsius fok felett. Az alacsonyabb hőmérsékleten a nyári gumik tapadása csökkenhet, ezért nem ajánlott őket hideg időben vagy télen használni. Ilyenkor inkább téli gumikat kell alkalmazni, amelyek más jellemzőkkel és összetételekkel rendelkeznek.

A nyári gumiabroncsok használata rendkívül fontos a vezetési biztonság szempontjából a meleg időszakban. A megfelelő tapadás és kezelhetőség révén javítják a jármű irányíthatóságát, lehetővé teszik a gyorsabb és biztonságosabb fékezést és irányváltást, valamint minimalizálják az aquaplaning (vizenfutás) és a megcsúszás kockázatát az esős időben.

Fontos megjegyezni, hogy a nyári gumik karbantartása és ellenőrzése is kulcsfontosságú. Rendszeresen ellenőrizd a futófelület mélységét, a gumiabroncsok állapotát és nyomását, valamint ellenőrizd az esetleges sérüléseket vagy kopást. A megfelelő gumiabroncs-karbantartás biztosítja a maximális teljesítményt és a hosszabb élettartamot.

Melyik a legjobb nyári gumi márka?

Nyári gumi széles választékban és kedvező áron érhető el az autogumiplaza.hu kínálatában. Az egyes márkák közötti különbségek attól függenek, hogy mik a prioritások, és milyen vezetési stílust preferálsz. Az autógumik piacán számos megbízható és elismert gyártó található, akik kiváló minőségű nyári gumikat kínálnak. A tapasztalatok alapján nyári gumiabroncs vásárlásnál a minőség mellett az árak sokszor befolyásolják a döntést.

Íme néhány jól ismert prémium kategóriás nyári gumi márka, amelyek a legnagyobb biztonságot nyújtják:

Bridgestone nyári gumi

A Bridgestone egy megbízható márkát képvisel, amely kiváló minőségű gumikat gyárt és innovatív technológiákat alkalmaz a termékeiben. A Brdigestone nyári gumik ötvözik a komfortos és sportos abroncsokat. A Japán márka nagyon nagy figyelmet fordít a az abroncsok fejelsztésére, ennek köszönhetően évről évre újabb fejlesztésű nyári gumik kerülnek kínálatába.

Amennyiben Bridgestone nyári gumi után érdeklődik, kattintson az alábbi linkre:

Bridgestone nyári gumi kínálatunk

Continental nyári gumi

A Continental is egy elismert márka a gumiabroncsok terén, ismert a kiváló tapadásról és a magas biztonsági szintekről. A Continental nyári gumik a legjobb minőséget képviselik a nyári gumi piacon. Nagyon sok gépkocsi gyártó alkalmazza elsőszerelésként a Continental nyári gumikat.

Amennyiben Continental nyári gumi után érdeklődik, kattintson az alábbi linkre:

Continental nyári gumi kínálatunk

Dunlop nyári gumi

A Dunlop egy elismert gumiabroncs gyártó, amely kiváló minőségű gumikat kínál a teljesítmény és a vezetési élmény fokozására.

Amennyiben Dunlop nyári gumi után érdeklődik, kattintson az alábbi linkre:

Dunlop nyári gumi kínálatunk

Goodyear nyári gumi

A Goodyear egy másik megbízható és elismert gyártó, amely szintén kiváló minőségű és megbízható nyári gumikat gyárt.

Amennyiben Goodyear nyári gumi után érdeklődik, kattintson az alábbi linkre:

Goodyear nyári gumi kínálatunk

Michelin nyári gumi

A Michelin az egyik vezető gumiabroncs gyártó a világon, ismert a minőségi termékeiről és a fejlett technológiákról.

Amennyiben Michelin nyári gumi után érdeklődik, kattintson az alábbi linkre:

Michelin nyári gumi kínálatunk

Pirelli nyári gumi

A Pirelli egy híres olasz gumiabroncs gyártó, amely magas minőségű és teljesítményorientált gumikat kínál. A Pirelli nyári gumik az egyik legismertebb nyári gumik, főként a közép- és nagyteljesítményű gépkocsikra, sportkocsikra javasoljuk.

Amennyiben Pirelli nyári gumi után érdeklődik, kattintson az alábbi linkre:

Pirelli nyári gumi kínálatunk

Vredestein nyári gumi

A Vredestein egy megbízható márkát képvisel, amely kiváló minőségű gumikat készít a biztonság és a tapadás optimalizálása érdekében. A Vredestein nyári gumi jó pár éve a prémium kategóriás nyári gumik közé tartoznak, emellett pedig a nagyon árakkal még vonzóbb választás lehet a nyári gumi vásárlás előtt álló autósok számára.

Amennyiben Vredestein nyári gumi után érdeklődik, kattintson az alábbi linkre:

Vredestein nyári gumi kínálat

Uniroyal nyári gumi

Az Uniroyal nyári gumi régóta a legjobb vízes abroncsként van elkönyvelve, melyre kellő figyelmet fordít a gyártó. Legújabb nyári gumi abroncsai mind a legjobbak közé tartoznak vízes felületen.

Amennyiben Uniroyal nyári gumi után érdeklődik, kattintson az alábbi linkre:

Uniroyal nyári gumi kínálat

Mire figyelj nyári gumi márka választásánál?

Fontos megjegyezni, hogy minden egyes márka számos különböző méretet és modellt, mintázatot kínál, amelyek különböző jellemzőkkel és tulajdonságokkal rendelkeznek. Az ideális választás a vezetési igényeidtől, az útviszonyoktól és a személyes preferenciáktól függ.

Érdemes alaposan kutatni és olvasni a felhasználói véleményeket, de legfőképp érdemes konzultálni szakértőkkel, vagy gumiszervizekkel, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb nyári gumiabroncs márkát, valamint a tökéletes nyári gumi szettet.

Nyári gumi választás - Hogyan és mi alapján válassz nyári gumit?

Nyári gumi választásakor számos tényezőt kell figyelembe venni annak érdekében, hogy megtaláld a legmegfelelőbb abroncsokat az autód számára. Az első lépés, hogy megértsd az autód típusát és a vezetési stílusodat, mivel ezek hatással vannak a gumiabroncsok teljesítményére és tulajdonságaira.

Az autó típusa fontos szempont, mivel a különböző autótípusokhoz különböző jellegű gumiabroncsokra van szükség. Például a kis városi autókhoz általában kisebb méretű és gazdaságosabb gumiabroncsok ajánlottak, míg a nagyobb SUV-okhoz robosztusabb és jobb terheléselosztással rendelkező abroncsok lehetnek ideálisak.

A vezetési stílusod is befolyásolja a nyári gumi választását. Amennyiben szeretsz dinamikusan vezetni és gyorsabb tempóban közlekedni, olyan nyári gumiabroncsokat válassz, amelyek kiváló tapadást és stabilitást nyújtanak magas sebességeknél. Abban az esetben, ha nkább nyugodtan és gazdaságosan vezetsz, olyan abroncsokat válassz, amelyek alacsonyabb gördülési ellenállással rendelkeznek és jobb üzemanyag-hatékonyságot biztosítanak.

A nyári gumi mérete, súly- és sebességindexe alapvető fontosságú tényezők. Fontos, hogy az autód specifikációi alapján válassz abroncsokat, amelyek mérete és súly- és sebességindexe megfelel a gyártó előírásainak. Ezek az adatok megtalálhatók az gépkocsi szervízkönyvében vagy az ajtóoszlop esetleg tankfedél nyílás belsejében található címkén. Az abroncsok helyes mérete valamint  súly- és sebességindexe biztosítja a megfelelő teljesítményt és biztonságot.

A nedves tapadás és a fékezési teljesítmény fontos tényezők a nyári gumik kiválasztásakor. A nedves útfelületen történő tapadás és a rövid fékút elengedhetetlenek a biztonságos vezetéshez, különösen esős időjárási körülmények között. Érdemes olyan gumiabroncsokat választani, amelyek speciális nedves tapadással rendelkeznek, például az EU gumiabroncs-címke nedves tapadás jelölésének alapján.

Ha bizonytalan vagy a nyári gumi választásában, érdemes szakértő tanácsot kérni. Ilyen esetben mindenképp fordulj szakértőhöz, mint az autogumiplaza.hu , akik segítenek a legmegfelelőbb gumiabroncsok kiválasztásában az autódhoz és igényeidhez igazodva. Emellett online forrásokat is használhatsz, például gumiabroncs tesztek, vélemények és értékelések, hogy információkat szerezz a különböző abroncsok teljesítményéről és tapasztalatairól.

A megfelelő nyári gumi kiválasztása fontos a biztonságos és kényelmes vezetés érdekében. Szánj időt a kutatásra és a megfelelő információk összegyűjtésére, hogy megtaláld az ideális abroncsokat az autódhoz, vezetési stílusodhoz és az aktuális időjárási körülményekhez. Ne feledd, hogy a minőségi gumiabroncsok befolyásolják a tapadást, stabilitást és vezetési élményt, így fontos befektetés az autódba és a biztonságodba.

Nyári gumi vásárlás - Hol érdemes nyári gumit vásárolni?

Amikor nyári gumit vásárolsz, fontos figyelmet fordítani arra, hogy hol vásárolod meg őket. Számos lehetőség áll rendelkezésre, és mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Az egyik lehetőség az autószervizek és a gumiabroncs-specialisták. Ezek a helyek általában széles nyári gumi választékot kínálnak és a szakértők segítséget nyújtanak a megfelelő gumiabroncs kiválasztásában. Az autószervizekben gyakran előfordul, hogy a gumiabroncs beszerelés és az egyéb szolgáltatások is elérhetőek, ami kényelmet nyújt a vásárlóknak, de ez esetekben többnyire nem rendelkeznek kellő szakértelemmel az ideális nyári gumi kiválasztásához.

Egy másik lehetőség az online nyári gumi vásárlás. Ez a megoldás kényelmes és időtakarékos lehet, mivel otthonról, vagy bármely, internetkapcsolattal rendelkező helyről vásárolhatsz. Az online vásárlás előnye, hogy gyakran szélesebb választék áll rendelkezésre és könnyen összehasonlíthatod az árakat és a termékleírásokat. Azonban érdemes figyelni a megbízható webáruházak kiválasztására, amelyek minőségi termékeket, megbízható szállítást és fizetést kínálnak.

Ha a legjobb árat keresed, érdemes megnézni a helyi gumikereskedőket és a szupermarketeket is. Néhány szupermarket és nagyobb áruház nyári gumikat is árusít, gyakran kedvezőbb áron. Ez különösen akkor lehet vonzó, ha az ár fontos tényező számodra, és nem keresel különleges vagy speciális gumiabroncsokat.

Fontos, hogy a nyári gumi esetében ne csak az árat nézd, hanem a minőséget és a szolgáltatásokat egyaránt! A minőségi gumiabroncsok hosszabb élettartamot, jobb tapadást és biztonságot nyújtanak. Szánj időt a kutatásra, olvass véleményeket, nézd meg a gumiabroncsok tesztjeit és értékeléseit, hogy megbizonyosodj a választott márkák és modellek minőségéről.

Végül, ne felejtsd el a felszerelést és a nyári gumiabroncsok karbantartását sem. Amennyiben szakemberrel végezteted a gumiabroncsok cseréjét és az egyéb szervizelést, biztos lehetsz abban, hogy megfelelően kerülnek felszerelésre és ez hozzájárul a gumiabroncsok optimális teljesítményéhez és élettartamához.

Összességében, amikor nyári gumit vásárolsz, érdemes a minőséget, a szolgáltatásokat és az árakat figyelembe venni. Fontos, hogy megbízható helyről vásárolj, és olyan gumiabroncsokat válassz, amelyek megfelelnek az autód típusának, a vezetési igényeidnek és a helyi időjárási körülményeknek. A megfelelő nyári gumi segítséget nyújt a biztonságos és kényelmes vezetéshez a meleg hónapokban.

Ajánlott és akciós nyári gumik

Nyári gumi vásárlásánál érdemes figyelni az ajánlott és akciós lehetőségekre. Az ajánlott nyári gumik olyan márkák és modellek, amelyek a szakértők és a felhasználók körében is elismertek és megbízhatóak. Ezek a gumiabroncsok kiváló tapadást, stabilitást és kényelmet nyújtanak a nyári vezetés során. Az ajánlott nyári gumik gyakran megfelelnek a legmagasabb biztonsági és minőségi szabványoknak, és tesztekben is jól szerepelnek.

Az akciós nyári gumi pedig lehetőséget nyújt a megtakarításra, miközben még mindig kiváló minőségű gumiabroncsokat vásárolhatsz. Az akciós gumik általában kedvezőbb áron kaphatók, és lehetőséget adnak arra, hogy a költségeket csökkentsd a nyári gumiabroncsok cseréjével. Az akciós nyári gumik ára gyakran akciók, kiárusítások vagy különleges ajánlatok révén csökkenhet.

Az autogumiplaza.hu weboldalán megtalálható egy úgynevezett "Akciók/Promóciók" menüpont, ahová érdemes időről időre ellátogatni, hiszen itt tüntetjük fel az aktuális autógumi kedvezményeinket.

Ne feledd, hogy a nyári gumik kulcsfontosságúak a biztonságos és kényelmes vezetéshez a meleg hónapokban. Az ajánlott és akciós lehetőségek segítséget nyújthatnak abban, hogy megtaláld a megfelelő gumiabroncsokat jó áron. Azonban mindig fontos ellenőrizni a gumiabroncsok minőségét és teljesítményét, valamint tanácsot kérni a szakértőktől vagy gumis szakemberektől a választáshoz.

A megfelelő nyári gumik segítséget nyújtanak abban, hogy biztonságosan és kényelmesen közlekedhess a nyári utazások során.

Nyári gumi mintázatok

A nyári gumik különböző mintázatokkal rendelkeznek, amelyek meghatározzák a tapadást és a vezetési tulajdonságokat különböző útviszonyok között. A megfelelő mintázatú nyári gumi kiválasztása fontos szerepet játszik az autó stabilitásában, fékezési teljesítményében és irányíthatóságában.

Az egyik leggyakoribb nyári gumi mintázat a szimmetrikus mintázat. Ez a mintázat egyenletesen oszlik el a gumiabroncson és kiváló teljesítményt nyújt száraz és nedves útfelületeken. A szimmetrikus mintázatú gumik általában kissé zajosabbak,  emellett jó irányíthatóságot biztosítanak.

A másik gyakori nyári gumi mintázat az aszimmetrikus minta. Ez esetben különböző mintarészeket kombinálnak a gumiabroncson, amelyek különböző tulajdonságokat biztosítanak. Az aszimmetrikus mintázatú gumik általában kiváló tapadást nyújtanak száraz útfelületeken, és hatékonyan elvezetik a vizet nedves útfelületekről, ezáltal javítva a vízelvezetést és csökkentve az aquaplaning kockázatát.

A harmadik jellemző nyári gumi mintázat a direktional mintázat, vagy más néven "V" alakú mintázat. Ez a középső részen egy, vagy több középvonalból és a peremeken oldalirányú barázdákból áll. Ez a mintázat hatékony vízelvezetést és jó tapadást biztosít nedves útfelületeken. Emellett a direktional mintázat kiváló irányíthatóságot és stabilitást is nyújt.

Ezen kívül léteznek még más speciális nyári gumi mintázatok egyaránt, például a csendes mintázat, amely csendes és kényelmes vezetést biztosít, vagy a sportos mintázat, amely agresszív megjelenést és kiváló tapadást nyújt magas sebességű vezetés során.

Amikor nyári gumit választasz, fontos figyelembe venni az útviszonyokat és vezetési igényeidet. Ha főként száraz útfelületeken vezetsz akkor  az aszimmetrikus mintázatú gumik lesznek a jó választások, melyek napjainkban a legszélesebb körben elérhetőek Minden esetben javasolt konzultálni autógumi szakértővel, vagy gumis szakemberrel, hogy megtaláld a megfelelő mintázatot és gumiabroncsot a vezetési körülményeidhez és igényeidhez.

Nyári gumi méretek - Milyen méretekben elérhetőek nyári gumiabroncsok?

A nyári gumi számos különböző méretben érhető el az autogumiplaza.hu kínálatában, hogy megfeleljenek az autók különböző típusainak és méreteinek. A megfelelő méret kiválasztása kulcsfontosságú a biztonságos és hatékony vezetés érdekében.

A nyári gumi mérete általában három fő paramétert tartalmaz: a szélességet, a profiltartományt és a felni átmérőjét. Például egy tipikus méretjelölés 205/55 R16, ahol a 205 a gumiabroncs profilszélességét milliméterben jelzi, az 55 az profiltartományt százalékban (azaz a profilszélesség hányadát) mutatja, és a 16 a felni átmérőjét jelöli coll-ban.

A nyári gumi széles választékban elérhető a legkisebbtől a legnagyobb méretekig, hogy kielégítsék az autók sokféle igényeit. Kisebb autókhoz általában kisebb méretek szükségesek, míg nagyobb személyautók, SUV-ok és terepjárók nagyobb méretű gumiabroncsokat igényelhetnek.

Fontos megjegyezni, hogy az autó gyártója által előírt méretek mindig érdemes betartani a megfelelő teljesítmény és biztonság érdekében. Ezenkívül a gumiabroncs méreteinek megváltoztatása hatással lehet az autó teljesítményére, üzemanyagfogyasztására és kormányozhatóságára egyaránt.

Olyan esetekben, amikor bizonytalan vagy a megfelelő méret kiválasztásában, javasolt szakértővel vagy gumiabroncs-szakemberrel konzultálni, akik segítenek megtalálni a megfelelő méretet az autódhoz. Ne felejtsd el rendszeresen ellenőrizni a gumiabroncsok állapotát és a megfelelő nyomás fenntartását a biztonságos és optimális teljesítmény érdekében.

Nyári gumi méretek személyautóra

A személyautókhoz használt nyári gumik számos elterjedt és használt méret létezik, amelyek különböző autótípusok és igények széles skáláját fedik le. 

Íme a legelterjedtebb nyári gumi méretek személyutókhoz:

185/65R15 nyári gumi: Ez egy gyakran használt méret kisebb méretű személyautókhoz. Jellemzően jó választás a városi autókhoz és gazdaságosabb autókhoz. Ez a méret lehetővé teszi a kényelmes vezetést és a jó üzemanyag-hatékonyságot.

205/55 R16 nyári gumi: Ez egy másik népszerű méret, amelyet széles körben használnak középkategóriás autókban és kompakt autókban. Kiváló választás az általános használatra, jó tapadást és irányíthatóságot biztosít.

225/45 R17 nyári gumi: Ez a méret szélesebb gumiabroncsot jelent, amelyet gyakran sportosabb és prémium autókhoz használnak. Ez a méret kiválóan alkalmas a jobb stabilitás és a kanyarokban történő kiváló teljesítmény elérésére.

245/40 R18 nyári gumi: Ez egy nagyobb méret, amelyet sportos autókhoz és luxusautókhoz használnak. Ez a méret még nagyobb tapadást és stabilitást biztosít magasabb sebességeken és kanyarokban, ami kiváló teljesítményt nyújt.

Az elterjedt méretek közül kiválasztott gumiabroncs attól függ, hogy milyen autót vezetsz és milyen vezetési igényeid vannak. Az autógyártók általában előírják az ajánlott méretet az adott autótípushoz, amely biztosítja a legjobb teljesítményt és biztonságot.

Minden méretnek megvan a maga előnye és alkalmazási területe. Például, a kisebb méretek általában jobb üzemanyag-hatékonyságot és kényelmesebb vezetést kínálnak, míg a nagyobb méretek kiváló tapadást és stabilitást biztosítanak magasabb sebességekre és sportosabb vezetési stílus esetén.

Nyári gumi méretek SUV-re

Az SUV-okhoz használt nyári gumiabroncsoknál szintén számos elterjedt méret létezik, amelyek a különböző SUV típusok és igények széles skáláját fedik le. 

Íme a legelterjedtebb nyári gumi méretek SUV-ok esetében:

235/60 R18 nyári gumi: Ez egy gyakran használt méret közepes méretű és nagyobb SUV-okhoz. A nagyobb méretű gumiabroncsok javítják a jármű stabilitását és tapadását, különösen rosszabb útviszonyok között. Ez a méret biztosítja a kényelmes és sima vezetést, valamint a megbízható teljesítményt.

255/55 R19 nyári gumi: Ez egy másik népszerű méret, amelyet szintén a közepes és nagyobb méretű SUV-okhoz használnak. A szélesebb gumiabroncsok nagyobb tapadást és kanyarstabilitást biztosítanak. Ezenkívül javítják az autó megjelenését és lendületesebb megjelenést kölcsönöznek.

275/45 R20 nyári gumi: Ez egy nagyobb méret, amelyet sportosabb, akár luxus SUV-okhoz használnak. Ez kiválóan alkalmas a magasabb sebességeken történő vezetésre és a jobb irányíthatóság elérésére. A szélesebb gumiabroncsok nagyobb tapadást biztosítanak a kanyarokban és javítják a jármű stabilitását.

Akár csak a személyautóknál, úgy itt is az elterjedt méretek közül kiválasztott nyári gumi attól függ, hogy milyen típusú SUV-ot vezetsz és milyen vezetési igényeid vannak. Az előnyök közé tartozik a nagyobb tapadás és kanyarstabilitás, különösen rosszabb útviszonyok között, valamint a sima és kényelmes vezetés. A nagyobb méretű gumiabroncsok emellett segíthetnek javítani az autó megjelenését és a vezetési élményt.

nyari-gumi-szereles.jpg

Nyári gumi szerelése - Hova érdemes vinni

A nyári gumi szerelése során fontos, hogy megbízható szakértőt válasszunk. Számos lehetőség áll rendelkezésünkre a nyári gumik felszerelésére, és az optimális eredmény érdekében érdemes figyelembe venni néhány szempontot.

Elsőként érdemes olyan gumiszervizt keresni, amely tapasztalt szakemberekkel rendelkezik. A tapasztalt szerelők képesek a megfelelő eszközökkel és technikákkal gondoskodni arról, hogy a gumiabroncsok biztonságosan és megfelelően kerüljenek felszerelésre.

Fontos, hogy a szerelést olyan helyen végezzék, ahol professzionális felszerelések állnak rendelkezésre: az előírásokhoz híven megfelelő nyomatékkal kell meghúzni a kerékboltokat, hogy biztosítsák a megfelelő illeszkedést és a biztonságot.

Ezenkívül érdemes olyan helyet választani, ahol a gumiabroncsokat megfelelően tárolják. A helyes tárolás segít megőrizni a gumiabroncsok minőségét és teljesítményét hosszabb ideig. A megfelelő tárolás biztosítja, hogy a gumik ne sérüljenek, ne deformálódjanak és megőrizzék az optimális tapadást.

A szakértői szolgáltatások mellett érdemes figyelembe venni a visszajelzéseket és az ügyfelek véleményét a kiválasztott gumiszervizről. Olvassuk el az online véleményeket, érdeklődjünk ismerősöknél a tapasztalataikról. A jó hírnév és elégedett ügyfelek jó jelzések lehetnek a megbízhatóságról és a minőségről.

Végül, de nem utolsósorban, érdemes árajánlatokat kérni több helyről, hogy összehasonlíthassuk az árakat és a szolgáltatásokat. Ne csak az ár alapján döntsünk, hanem vegyük figyelembe a minőséget, a szakértelmet és a megbízhatóságot egyaránt.

Összességében tehát fontos, hogy megbízható és szakértő szervizt válasszunk a nyári gumiabroncsok felszereléséhez. A jó minőségű szerelés biztosítja a gumiabroncsok optimális teljesítményét, tapadását és biztonságát a nyári időjárási körülmények között.

Nyári gumi profilmélység - Hogyan ellenőrizd és mit érdemes a nyári gumiabroncs borda magasságáról tudni

A nyári gumi profilmélysége kulcsfontosságú tényező a biztonságos vezetés és az optimális tapadás szempontjából. Az ellenőrzés és a megfelelő profilmélység fenntartása rendkívül fontos a vezetési élmény és a közúti biztonság szempontjából.

Az első lépés az ellenőrzés során a profilmélység méréséhez megfelelő eszköz, például egy profilmélység mérő használata. Ez a készülék lehetővé teszi, hogy pontosan megmérjük a gumiabroncsok profilmélységét. A megfelelő mélység méréséhez helyezzük a műszert a mintázat mély részeire és olvassuk le az eredményt.

A törvényi előírások szerint a minimális profilmélység általában 1,6 mm. Azonban az optimális tapadás és a biztonságos vezetés érdekében ajánlott, hogy a nyári gumiabroncsok profilmélysége legalább 3 mm legyen. Ha a profilmélység ennél kisebb, akkor érdemes fontolóra venni a gumik cseréjét.

Fontos megérteni, hogy a profilmélység közvetlen hatással van a tapadásra, a fékezésre és a vízelvezetésre. A mélyebb mintázat lehetővé teszi a gumiabroncsok jobb tapadását az úton, különösen nedves körülmények között. Ez segít a rövidebb fékút elérésében és a biztonságosabb vezetésben.

Az optimális profilmélység fenntartása érdekében rendszeres ellenőrzést és karbantartást kell végezni. Ellenőrizd a gumiabroncsokat rendszeresen, különösen hosszabb utazások, vagy intenzív használat esetén. Ha észreveszed, hogy a profilmélység kritikusan alacsony, akkor időben gondoskodj a nyári gumi megfelelő cseréjéről. A vezetési biztonság érdekében mindig gondoskodj a karbantartásról és az időben történő gumicseréről.

Mikor kell cserélni a nyári gumit?

A nyári gumi cseréjének időpontja kulcsfontosságú a vezetési biztonság és az optimális teljesítmény szempontjából. A gumiabroncsok állapota és élettartama hatással van a tapadásra, a fékezésre és az úttartásra, ezért fontos tudni, mikor kell cserélni a nyári gumit.

Az első és legfontosabb tényező, amit figyelembe kell venni, az a gumiabroncsok profilmélysége. A jogszabályokban általában meghatározott minimális profilmélység (1,6 mm) alá csökkent profilmélység esetén el kell végezni a gumiabroncsok cseréjét. Azonban az optimális tapadás és a biztonságos vezetés érdekében ajánlott, hogy a profilmélység 3 mm legyen.

Egy másik tényező, amit figyelembe kell venni nyári gumi esetében, az a gumiabroncsok életkora. Bár a gumiabroncsok általában 6-8 évig tartanak, az élettartamukat befolyásolhatja a használat intenzitása, az úttartás, a tárolás körülményei és a gondozás. Az idő múlásával a gumiabroncsok anyaga elöregszik, elveszítik rugalmasságukat és tapadásukat, ami csökkentheti a vezetési biztonságot. Ezért ajánlott a gumiabroncsokat időnként ellenőrizni és cserélni, még akkor is, ha a profilmélység még megfelelő.

Az abroncsok állapota és károsodásai is befolyásolják a cserére való szükségességet. Amennyiben a gumiabroncsokon láthatóak jelentős károk, mint például repedések, hólyagok, bemélyedések vagy más sérülések, azok cseréjét célszerű elvégezni. Ezek a sérülések csökkenthetik a gumiabroncsok tartósságát és megbízhatóságát, és komoly veszélyt jelenthetnek az úton.

A vezetési körülmények is befolyásolhatják a gumiabroncsok cseréjének szükségességét. Például, ha gyakran havas vagy jeges utakon vezetünk, akkor fontolóra kell venni a téli gumiabroncsok használatát, míg melegebb időjárási körülmények között a nyári gumiabroncsokra van szükség. A megfelelő gumitípus kiválasztása és az időben történő cseréje a biztonságos és optimális vezetés alapvető eleme.

Összességében elmondható, hogy a nyári gumiabroncsok cseréjét a profilmélység, az életkor, az állapot és a vezetési körülmények alapján kell elvégezni. Fontos figyelmet fordítani a gumiabroncsokra, rendszeresen ellenőrizni őket, és időben cserélni, ha szükséges. Ez biztosítja a biztonságos és kényelmes vezetést az egész nyári szezonban.

Olcsó vagy drága nyári gumi?

Amikor nyári gumit választunk, gyakran felmerül a kérdés, hogy mennyit érdemes költeni rá: inkább válasszunk olcsóbb, vagy drágább nyári gumit? A válasz azonban nem egyszerű, mivel számos tényező befolyásolhatja döntésünket.

Az olcsó nyári gumi általában alacsonyabb árfekvésű és vonzó lehetőséget jelentenek azoknak, akik szeretnének spórolni. Ezek a gumik általában a kevesebb költségű gyártási eljárásokkal készülnek és lehet, hogy nem rendelkeznek ugyanolyan minőséggel és teljesítménnyel, mint a drágább alternatívák. Ezért, ha az ár a legfontosabb tényező a döntésben, akkor az olcsóbb nyári gumi garnitúrák vonzóak lehetnek.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a nyári gumi az autó biztonságának és teljesítményének kulcsfontosságú eleme, ezért nem érdemes túlságosan spórolni velük. A drágább gumik általában jobb minőségű anyagokból készülnek, magasabb technológiai fejlesztésekkel és speciális mintázattal rendelkeznek. Ez jelentheti a jobb tapadást, rövidebb fékutat és kiegyensúlyozottabb vezetési élményt.

A végső döntést befolyásolhatja az egyéni igények és a vezetési körülmények. Ha csak rövid távokon és alacsonyabb sebességen használjuk az autót, az olcsóbb nyári gumik is megfelelőek lehetnek. Azonban, ha gyakran megyünk hosszabb utakra, vagy nagyobb sebességgel utazunk, akkor érdemes fontolóra venni a drágább és magasabb minőségű gumikat, amelyek jobb teljesítményt nyújtanak.

Fontos megjegyezni, hogy a nyári gumi kiválasztása nem csak az árról szól, hanem a biztonságról és a vezetési élményről is. A nyári időjárási körülményekben a megfelelő tapadás és a rövid fékút kritikus szerepet játszanak a balesetek elkerülésében és az optimális vezetési élményben. Ezért érdemes olyan gumikat választani, amelyek megfelelnek a vezetési igényeinknek és magas minőséget képviselnek, még ha ez kissé többet is jelent az árban.

Új vagy használt nyári gumi? Melyik nyári gumiabroncsot érdemes megvenni?

Amikor nyári gumi vásárlását tervezzük, felmerülhet a kérdés, hogy új, vagy használt gumit érdemes választani. Mindkét lehetőségnek megvannak az előnyei és hátrányai és a döntést számos tényező befolyásolhatja.

Az új nyári gumiabroncsok előnye, hogy teljesen újak és frissek, amelyeken még nem használták el az abroncs futófelületét. Így garantáltan kiváló tapadást, optimális fékezési teljesítményt és maximális biztonságot nyújtanak. Az új gumik rendelkezhetnek továbbfejlesztett technológiákkal és anyagokkal, amelyek még jobb teljesítményt és tartósságot biztosítanak.

Az új nyári gumiknak azonban magasabb az áruk, mint a használt gumiknak. Ez lehet az egyik hátránya az új gumik választásának. Ha azonban fontos a megbízhatóság, a teljesítmény és a biztonság, akkor az új gumik a jobb választást nyújtanak.

A használt nyári gumi vonzó lehetőséget jelenthetnek azoknak, akik szeretnének költségeket megspórolni. A használt gumik általában olcsóbbak és jó állapotban lehetnek, ha korábban megfelelően karbantartották és rendeltetésszerűen használták azokat. Azonban fontos ellenőrizni a használt gumik állapotát, beleértve a futófelület mélységét, az egyenletes kopást és az esetleges sérüléseket.

A használt nyári gumi hátránya, hogy nem ismerjük teljes mértékben a gumik múltját, például, hogy milyen körülmények között használták, vagy milyen gyakran cserélték őket. Ezért a biztonság és a teljesítmény tekintetében bizonytalanságot jelenthetnek. Továbbá, ha a használt gumiabroncsok kopott futófelülettel rendelkeznek, akkor azok tapadása és fékezési teljesítménye is csökkenhet.

Vásárlás előtt figyelembe kell venni a saját igényeinket, a költségvetést és a vezetési körülményeket egyaránt. Akkor, ha a biztonság és a teljesítmény a legfontosabb számunkra,  az új nyári gumikat érdemes választani, ha viszont a költség meghatározó tényező és biztosak vagyunk abban, hogy a használt gumik jó állapotban vannak, akkor azok is elfogadhatóak.

Fontos megjegyezni, hogy mind az új, mind a használt nyári gumiabroncsokat kizárólag megbízható forrásból érdemes beszerezni. Ajánlott olyan kereskedőt választani, ahol garantált minőséget kínálnak, és esetlegesen garanciát is nyújtanak a vásárolt gumikra, akárcsak nálunk az autogumiplaza.hu-nál.

Nyári gumi és téli gumi közötti különbségek

A nyári gumi és a téli között számos különbség van, amelyek hatással vannak a vezetési teljesítményre és a biztonságra különböző időjárási körülmények között.

Az egyik legfontosabb különbség a futófelület kialakítása és a nyári gumi összetétele. A nyári gumiknak speciális futófelület-mintázatuk van, amelyek a legnagyobb hatékonyságot és tapadást nyújtják a meleg időjárási körülmények között. A futófelület mintázatában nagyobb a szilárd gumiblokkok aránya, amelyek javítják a tapadást és a fékezési teljesítményt száraz útfelületen. Emellett a futófelület kisebb mennyiségű lamellával rendelkezik, amelyek javítják a stabilitást és a kormányzás érzékenységét.

A téli gumik viszont speciálisan kifejlesztett futófelülettel rendelkeznek, amelyek jobb tapadást és kezelhetőséget biztosítanak hideg időjárási körülmények között, beleértve a havas és jeges útfelületet. A futófelület mintázatában nagyobb a lamellák száma és mélysége, amelyek segítenek a hóba, vagy a jégre való tapadásban. Emellett a futófelületen található barázdák és bemélyedések segítenek eltávolítani a vizet és a havat a gumik és az út között, javítva a fékezési és kormányzás stabilitását.

Az anyagösszetétel is különbözik a nyári gumi és a téli között. A nyári gumikban több szilika található, amely javítja a tapadást és a gördülési ellenállást száraz útfelületen. A téli gumikban viszont nagyobb mennyiségű gumi és szilika található, amelyek a hideg időjárási körülmények között is megfelelő tapadást biztosítanak.

Fontos megérteni, hogy a nyári gumikat kifejezetten a meleg időjárási körülményekre tervezték és rossz tapadást és teljesítményveszteséget tapasztalhatunk hideg időjárás esetén. Ugyanígy, a téli gumikat sem szabad nyáron használni, mert gyorsan elkopnak és csökkentik a tapadást, a stabilitást meleg időjárásban.

Ezért fontos a gumiabroncsok szezonális cseréje, hogy mindig megfelelő tapadást és biztonságot biztosítsanak az adott időjárási körülmények között. A nyári gumikat általában április és október között, míg a téli gumikat október és április között javasolt használni.

Nyári gumi vagy négyévszakos gumi?

A nyári gumi és a négyévszakos közötti választás egyéni preferencián alapul és számos tényezőt figyelembe kell venni a döntés meghozatalakor. Mindkét típusnak vannak előnyei és hátrányai, amelyeket érdemes szem előtt tartani a saját igényeink és az adott körülmények alapján.

A nyári gumi kifejezetten a meleg időjárási körülményekre van tervezve és optimális teljesítményt nyújt a száraz és nedves útfelületeken. Kiemelkedő tapadást, kormányzás stabilitást és rövid fékutat biztosít a nyári hónapokban. A futófelülete speciális mintázata és anyagösszetétele meghatározott hőmérsékleten és időjárási feltételek között működik a legjobban. A nyári gumik általában jobban ellenállnak a kopásnak és a hő hatásainak, amelyek a meleg időjárással járnak. Azonban hideg vagy havas útfelületen jelentősen csökkenhet a tapadásuk és a teljesítményük.

A négyévszakos gumik, ahogy a nevük is sugallja, egész évben használhatók különböző időjárási körülmények között. Ezek a gumik kombinálják a nyári és téli gumik tulajdonságait, így tapadást és biztonságot nyújtanak a különböző évszakokban. A lamellák és a futófelület speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy a négyévszakos gumik megfelelő teljesítményt nyújtsanak mind száraz, mind nedves útfelületeken. Továbbá, ha enyhe téli időjárásról van szó, akkor a négyévszakos gumik megfelelő tapadást és kezelhetőséget biztosíthatnak havas, vagy enyhén jeges útfelületen. Azonban szélsőséges téli körülmények között, például mély hóban, vagy teljesen jeges úton, a négyévszakos gumik teljesítménye nem lesz olyan optimális, mint a télié.

A négyévszakos gumik előnye, hogy egész évben használhatók, és megkönnyítik a szezonális gumiabroncs-cserét. Kényelmet és rugalmasságot nyújtanak, különösen olyan területeken, ahol enyhe téli időjárásra lehet számítani. Amikor az időjárási körülmények változóak vagy nem extrém téli körülményekkel szembesülsz, akkor a négyévszakos gumi egy praktikus választás lehet.

Fontos megjegyezni, hogy mind a nyári gumik, mind a négyévszakos gumik megfelelnek bizonyos biztonsági előírásoknak és minőségi szabványoknak. Azonban mindig érdemes konzultálni egy szakemberrel vagy szakértővel, aki segíthet abban, hogy a gépkocsid és az adott körülmények alapján melyik gumiabroncs típus lenne a legmegfelelőbb választás. Ilyen esetekben vedd fel szakértő kollégáinkkal a kapcsolatot.

Nyári gumi súlyindex 

A nyári gumi súlyindexe fontos tényező a megfelelő abroncs kiválasztásában és a biztonságos vezetésben. A súlyindex a gumiabroncs maximális terhelhetőségét jelzi és egy numerikus értékként van kifejezve. Az abroncs oldalán található súlyindex értékét a gyártó határozza meg, és a jármű maximális terhelhetőségével összhangban állítják be.

A súlyindex értéke a gumiabroncsra vonatkozóan utal arra, hogy mekkora maximális terhelést képes elviselni. Minél magasabb a súlyindex értéke, annál nagyobb a terhelhetősége az abroncsnak. Például, egy abroncsnak, amelynek 91-es a súlyindexe, nagyobb teherbírása van, mint egy abroncsnak, amelynek 86-os az értéke. Fontos megjegyezni, hogy a súlyindex nem az abroncs minőségével, vagy teljesítményével van összefüggésben, hanem kizárólag a terhelhetőséggel.

A súlyindexet a jármű terhelhetőségi táblázatával össze kell vetni annak érdekében, hogy biztosítsuk, hogy a választott gumiabroncs megfelel a jármű terhelési igényeinek. A táblázatban szereplő súlyindex értékeket az autógyártók határozzák meg a járműspecifikációk alapján. Az abroncsnak meg kell felelnie, vagy magasabbnak kell lennie a jármű terhelhetőségi táblázatában szereplő súlyindex értékénél.

A megfelelő súlyindex kiválasztása fontos a biztonságos vezetés és a gumiabroncs tartósságának megőrzése érdekében. Túl alacsony súlyindexű abroncsok használata esetén fennáll a kockázata annak, hogy a gumiabroncs túlterhelődik, ami a kopás és a vezethetőség romlásához, valamint baleset veszélyhez vezethet. Túl magas súlyindexű abroncsok használata pedig feleslegesen növeli az abroncs tömegét, ami befolyásolhatja a jármű üzemanyag-hatékonyságát és a kormányzás érzékenységét.

Nyári gumi sebesség index

A nyári gumiabroncsok sebességindexe kulcsfontosságú tényező a gumiabroncsok megfelelő kiválasztásában és a biztonságos vezetésben. A sebességindex azt jelzi, hogy az abroncs mekkora sebességgel képes megbirkózni. A sebességindex a gumiabroncs oldalán található betűvel van jelölve és a betűknek megfelelően meghatározott maximális sebességgel rendelkeznek.

A sebességindex értéke a maximális sebességet fejezi ki, amellyel az adott abroncs használható. Minél magasabb a sebességindex értéke, annál nagyobb sebességgel képes a gumiabroncs működni. Például, egy abroncsnak, amelynek T sebességindexe van, alacsonyabb a maximális sebessége, mint egy abroncsnak, amelynek V vagy W sebességindexe van. Fontos megjegyezni, hogy a sebességindex értéke nem csak az abroncs teljesítményét és minőségét jelzi, hanem a biztonságot egyaránt.

A jármű sebességi korlátozásával összehasonlítva a gumiabroncs sebességindexe azt mutatja, hogy az adott abroncs mekkora sebességgel működhet a legbiztonságosabban. Ezért fontos a megfelelő sebességindexű gumiabroncs kiválasztása, amely megfelel a jármű gyártója által ajánlott sebességindexnek, vagy azt meghaladja.

A megfelelő sebességindex kiválasztása kiemelten fontos a biztonságos vezetés és a gumiabroncsok megbízható működése szempontjából. Ha az abroncs sebességindexe nem felel meg a jármű tervezett sebességének, fennáll a veszélye a gumiabroncs túlterhelésének és a vezetési teljesítmény csökkenésének. Az alacsonyabb sebességindexű abroncsok nem képesek megfelelően kezelni a nagyobb sebességeket, ami kockázatot jelenthet a vezetési stabilitásra és a fékezésre nézve, emellet pedig rendkívül baleset veszélyes is lehet.

Fontos, hogy figyelembe vegyük a jármű sebességi korlátozását és a gyártó által ajánlott sebességindexet az abroncs kiválasztásakor. A sebességindex értékét mindig össze kell vetni a jármű sebességi korlátozásával és a megfelelő sebességindexű gumiabroncsot kell választani. Ez hozzájárul a biztonságos és megbízható vezetéshez a nyári időjárási körülmények között. Nyári gumi vásárlása előtt vedd fel a kapcsolatot velünk, hogy megbizonyosodj arról, hogy a választott nyári gumiabroncs megfelel a járműd sebességi igényeinek és biztonságosan használható.

Nyári gumi ápolása - Mikor és hogyan érdemes ápolni a nyári gumiabroncsokat?

A nyári gumi megfelelő ápolása rendkívül fontos a hosszú élettartam és a maximális teljesítmény elérése érdekében. Az ápolás segít megőrizni az abroncsok minőségét, javítja a tapadást és növeli a vezetési biztonságot. Időszakos ápolással megakadályozhatjuk a gumiabroncsok károsodását, korrózióját és kopását.

Először is, fontos rendszeresen ellenőrizni az abroncsok állapotát. Csekkold a futófelület mélységét, a gumiabroncs oldalán található repedéseket, vagy sérüléseket és ellenőrizd a nyomást egyaránt. Amenyiben valamilyen problémát észlelsz, kérj tanácsot egy szakembertől, vagy keress fel egy gumiszervizt.

Az ápolás első lépése az alapos tisztítás. Használj enyhe szappanos vizet és egy lágy kefét, hogy megtisztítsd a gumiabroncsokat. Ügyelj arra, hogy alaposan leöblítsd és szárítsd meg a nyári gumit, mielőtt újra használnád. Kerüld az agresszív tisztítószereket és a durva keféket, mert ezek károsíthatják az abroncsot.

A következő lépés a gumiabroncsok ápolása és védelme. Használj speciális gumiápoló szereket, amelyek segítenek megőrizni a gumiabroncsok rugalmasságát és megakadályozzák a korróziót. Az ápolószereket vidd fel egy tiszta törlőkendőre, majd egyenletesen oszlasd el az abroncsok felületén. Ne használj túl sokat belőle, mert ez csúszóssá teheti az abroncsot és csökkentheti a tapadást.

Ne felejtsd el rendszeresen ellenőrizni és megfelelően beállítani a gumiabroncsok nyomását. A megfelelő nyomás segít megőrizni az abroncsok formáját, javítja a tapadást és növeli az üzemanyag-hatékonyságot. A gyártó által ajánlott nyomásértékeket tartsd be és ellenőrizd őket rendszeresen.

Végül, tárold megfelelően a gumiabroncsokat a szezonon kívül. Amikor nem használod az abroncsokat, tárold őket száraz, hűvös helyen, távol a napsütéstől és a vegyi anyagoktól. Tárold őket függőlegesen vagy vízszintesen, és időnként forgasd meg őket, hogy egyenletesen terhelődjenek.

Az ápolás és karbantartás kulcsfontosságú a nyári gumiabroncsok hosszú élettartama és optimális teljesítménye szempontjából. Ne felejtsd el rendszeresen ellenőrizni, tisztítani és ápolni a gumiabroncsokat, hogy biztosítsd a biztonságos és hatékony vezetést a nyári időjárási körülmények között. Amennyiben kérdéseid vannak az ápolással kapcsolatban, fordulj hozzánk,  segíteni fogunk a megfelelő módszerek és termékek kiválasztásában.

Nyári gumi tárolása - Hogyan érdemes tárolni a nyári gumiabroncsokat?

A nyári gumi megfelelő tárolása rendkívül fontos annak érdekében, hogy meghosszabbítsd azok élettartamát és megőrizd a minőségüket. A helyes tárolás segít megakadályozni a gumiabroncsok deformálódását, repedezését és egyéb károsodásokat. 

Íme van néhány tipp, hogy hogyan érdemes tárolni a nyári gumiabroncsokat:

Tisztítsd meg alaposan: Mielőtt eltárolnád a gumiabroncsokat, gondosan tisztítsd meg őket. Használj enyhe szappanos vizet és egy lágy kefét, hogy eltávolítsd a koszt és az egyéb szennyeződéseket. Alaposan öblítsd le és hagyd megszáradni.

Címkézd megfelelően: Fontos, hogy a gumiabroncsokat megfelelően címkézd, hogy könnyen felismerhesd őket. Javasoljuk, hogy írd fel a gumiabroncsok pozícióját (elő, hátsó, jobb, bal) és a futófelület mélységét.

Tárolási hely: Válassz egy száraz, hűvös és jól szellőző helyet a gumiabroncsok tárolásához. Kerüld a közvetlen napfényt és a magas hőmérsékletet, mert ezek károsíthatják az abroncsokat. Ideális esetben a tároló helyiségben a hőmérséklet legyen 15-25 Celsius fok között.

Vízszintes vagy függőleges tárolás: A gumiabroncsokat tárolhatod vízszintesen, vagy függőlegesen. Ha vízszintesen tárolod, akkor ügyelj arra, hogy ne helyezz súlyos tárgyakat a gumiabroncsokra, mert ezek deformálódást okozhatnak. Ha függőlegesen tárolod, használj tartót, vagy állványt, hogy megakadályozd az abroncsok gördülését.

Kerüld az olajat és a vegyi anyagokat: Ne érintkezzek az abroncsok olyan anyagokkal, mint az olaj, benzin vagy oldószerek. Ezek a vegyszerek károsíthatják a gumiabroncsokat és csökkenthetik a tapadást.

Időnként forgasd meg: Ha hosszabb ideig tárolod a gumiabroncsokat, javasoljuk, hogy időnként forgasd meg őket. Ez segít abban, hogy egyenletesen terhelődjenek és elkerülhető legyen a deformálódás.

Ellenőrizd rendszeresen: Időről időre ellenőrizd a tárolt gumiabroncsok állapotát. Figyeld meg, hogy nincsenek-e sérülések, repedések vagy deformációk. Ha bármilyen károsodást észlelsz, keresd fel egy szakembert, hogy megvizsgálja és szükség esetén cserélje ki az abroncsot.

A megfelelő tárolás nagyban befolyásolja a nyári gumiabroncsok élettartamát és minőségét. Kövesd az alábbi tippeket, hogy biztosítsd a gumiabroncsok optimális állapotban történő tárolását, így hosszú távon élvezheted a nyári gumik hatékony és biztonságos teljesítményét.

Nyári gumi ellenőrzése utazás előtt - Amire mindenképp figyelned kell

Hosszabb utazás előtt ajánlott mindig alaposan ellenőrizni a nyári gumiabroncsokat, hogy biztosítsd a biztonságos és zavartalan utazást. 

Íme néhány fontos tényező, amelyre feltétlenül figyelned kell az ellenőrzés során:

Futófelület mélysége: Ellenőrizd a gumiabroncsok futófelület mélységét. A megfelelő futófelület mélység szükséges ahhoz, hogy a gumiabroncsok hatékonyan tapadjanak az úton, különösen esős időben. A legtöbb országban a minimális futófelület mélység 1,6 mm, de javasolt, hogy legalább 3 mm-es futófelület mélységgel rendelkező gumiabroncsokat használj.

Profil ellenőrzése: Figyeld meg, hogy a gumiabroncsok futófelületén látható profilmintázat egyenletesen kopik-e. Ha egyenetlen kopás jelentkezik, az lehet a jele annak, hogy az abroncsok rosszul vannak kiegyensúlyozva, vagy problémák vannak a futóműben. Ez befolyásolhatja a jármű vezethetőségét és a gumiabroncsok élettartamát egyaránt.

Sérülések ellenőrzése: Esetleges sérülések, repedések esetén gondoskodj arról, hogy ne legyenek szögletek, károsodások az abroncs oldalán. Az ilyen jellegű sérülések gyengíthetik az abroncs szerkezetét és növelhetik a defekt kockázatát.

Légnyomás ellenőrzése: Ellenőrizd a nyári gumi légnyomását a megfelelő teljesítmény és a biztonságos vezetés érdekében. A helyes légnyomás az autó gyártója vagy a gumiabroncs gyártója által ajánlott érték szerint kell, hogy legyen. Túl alacsony vagy túl magas légnyomás problémákat okozhat a tapadás, az üzemanyag-fogyasztás és az abroncsok élettartamával kapcsolatban.

Kerékanya és kerékcsavarok ellenőrzése: Győződj meg róla, hogy a kerékanyák és kerékcsavarok megfelelően vannak meghúzva. A laza kerékanyák vagy kerékcsavarok veszélyeztethetik a jármű stabilitását és vezetési biztonságát.

Tartalék abroncs állapota: Ha van tartalék abroncsod, ellenőrizd annak is az állapotát. Győződj meg arról, hogy megfelelően felfújt és nem sérült.

Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizd a nyári gumiabroncsokat, különösen az utazás előtt. Az alapos ellenőrzés segít megelőzni a meghibásodásokat és a baleseteket, valamint biztosítja a biztonságos és kényelmes utazást. Ha bármilyen problémát vagy kétséget észlelsz a gumiabroncsokkal kapcsolatban, keresd fel egy szakembert, aki segíthet a javításban vagy a cserében, ha szükséges.

Nyári gumi guminyomás - Amire érdemes figyelni

A megfelelő guminyomás fenntartása a nyári gumiabroncsokban rendkívül fontos a biztonságos és hatékony vezetés érdekében.

Íme néhány fontos dolog, amire figyelned kell a guminyomás tekintetében:

Ellenőrizd a gyártó ajánlását: Minden autónak sajátos guminyomás-értékei vannak, amelyeket a gyártó határoz meg. Ez az ajánlás általában a jármű kézikönyvében, az üzemanyagtartály fedelén, vagy a vezető oldali ajtónyílásban található meg. Ügyelj arra, hogy az ajánlott nyomásértéket mindig pontosan kövesd.

Rendszeres ellenőrzés: Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizd a nyári gumi guminyomást. Javasolt hetente egyszer, vagy legalább havonta egyszer átnézni az abroncsokat, hogy meggyőződjünk a megfelelő guminyomásról.

Ellenőrzés hideg állapotban: A guminyomást mindig ellenőrizd hideg állapotban, azaz olyan abroncsoknál, amelyek legalább 2-3 órája nem voltak használatban. A hosszabb vezetés során a gumi felmelegszik és ennek hatására a nyomás emelkedhet. Ezért fontos, hogy a hideg abroncsokon alapuló guminyomást ellenőrizd.

Tartsd be az ajánlott értékeket: A megfelelő guminyomás fenntartása jelentősen befolyásolja az autó tapadását, stabilitását és üzemanyag-fogyasztását. Alacsony guminyomás esetén az abroncsok túlzottan felmelegszenek, ami csökkenti a tapadást és növeli a koccanás veszélyét. Túl magas guminyomás esetén pedig a tapadás rosszabbá válhat és az abroncsok egyenetlen kopásnak lehetnek kitéve.

Használj megfelelő mérőeszközt: Mindig használj megbízható mérőeszközt a guminyomás mérésére. Lehetőség szerint vásárolj egy saját mérőt, amelyet rendszeresen kalibrálhatsz.

Ne felejtsd el a tartalékabroncsot: Ha tartalékabroncsod van, ne felejtsd el ellenőrizni annak is a guminyomását. A tartalékabroncsnak egyaránt megfelelő nyomással kell rendelkezzen, hogy esetleges defekt esetén használható legyen.

Az optimális guminyomás fenntartása nem csak a biztonságos vezetést, hanem a gumiabroncsok élettartamának meghosszabbítását is szolgálja. Figyelj oda a rendszeres ellenőrzésre és állítsd be a megfelelő guminyomást az autódhoz. Ha kétségeid vannak a guminyomás beállításával kapcsolatban, keresd fel egy szakembert vagy gumiabroncs szervizt, akik segítenek a megfelelő beállításban és tanácsokkal látnak el téged.

Nyári gumi gyakran ismételt kérdések

Mikor kell váltani téliről nyári gumira?

A váltás ideje függ az adott régió időjárási körülményeitől. Általában akkor váltanak nyári gumira, amikor az átlaghőmérséklet tartósan meghaladja a 7 Celsius fokot.

Miért fontos a nyári gumi?

A nyári gumik speciálisan kifejlesztettek a meleg időjárási körülményekre. Kiemelkedő tapadást, jobb vezetési stabilitást és rövidebb féktávolságot biztosítanak a meleg aszfalton. Emellett hatékonyabban vezetik el a vizet az esős időben, csökkentve a vízen való csúszást.

Hogyan válasszunk megfelelő méretű nyári gumit?

A megfelelő méretű nyári gumi kiválasztása a jármű típusától és a gyártó ajánlásaitól függ. Az autó kézikönyvében, vagy az üzemanyagtartály fedelén található táblázat segít a megfelelő méret kiválasztásában.

Mi a legjobb nyári gumi márka?

A legjobb nyári gumi márkát nehéz meghatározni, mert a választás számos tényezőtől függ, mint például az autó típusa, vezetési preferenciák és az időjárási körülmények. Fontos megbízható és elismert márkákat választani, amelyek biztosítják a minőséget és a teljesítményt.

Mikor érdemes cserélni a nyári gumit?

Általánosságban elmondható, hogy ha a futófelület mintázat mélysége eléri a minimális értéket (törvényi előírások szerint 1,6 mm, de javasolt 3mm alatti mélységnél már cserélni)), vagy ha már nem biztosítja megfelelő tapadást, akkor érdemes cserélni a nyári gumit.

Mi a megfelelő guminyomás a nyári gumikhoz?

A megfelelő guminyomás a gyártó ajánlásától függ, amelyet a jármű kézikönyvében találsz. Fontos rendszeresen ellenőrizni és fenntartani a megfelelő guminyomást a biztonságos és hatékony vezetés érdekében.

Reméljük, hogy ezek a válaszok segítettek tisztázni a leggyakoribb kérdéseket a nyári gumikról. Ha további kérdéseid vannak, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen segítünk a megfelelő nyári gumi kiválasztásában.

Nyári gumi összegzés

A nyári gumi elengedhetetlen része az autósok biztonságos és kényelmes közlekedésének a meleg időjárási körülmények között. Ezek a gumiabroncsok kifejezetten a meleg aszfalton való vezetéshez vannak tervezve és kiemelkedő tapadást, stabilitást és fékezési teljesítményt biztosítanak. A megfelelő nyári gumi kiválasztása fontos szerepet játszik az autóvezetési élmény javításában és a balesetek megelőzésében.

A megfelelő méretű nyári gumi kiválasztása a jármű típusától, gyártó ajánlásától és vezetési preferenciáktól függ. Fontos figyelembe venni a futófelület mintázatot, az anyagminőséget és a gumiabroncs tervezését. Elismert és megbízható márkákat választva biztosíthatjuk a minőséget és a teljesítményt.

A nyári gumi rendszeres ellenőrzése és karbantartása elengedhetetlen a biztonságos közlekedés érdekében. Fontos ellenőrizni a guminyomást, a futófelület mintázat mélységét és az esetleges sérüléseket. Időben történő cseréje szükséges, ha a gumiabroncs már nem biztosítja a megfelelő tapadást és teljesítményt.

Az ár-érték arány figyelembevételével válasszunk nyári gumit. Fontos a minőségi gumiabroncsok kiválasztása, amelyek tartósságot, teljesítményt és megbízhatóságot kínálnak. Akciós és kedvezményes ajánlatokat érdemes figyelni, hogy kedvező áron juthassunk hozzá a megfelelő nyári gumikhoz.

A nyári gumi gondos karbantartása és időben történő cseréje hozzájárul a biztonságos és hatékony vezetéshez a meleg időjárási körülmények között. A megfelelő nyári gumi kiválasztása és az ajánlott karbantartási gyakorlatok betartása biztosítja, hogy autónk optimális teljesítményt nyújtson és megbízhatóan szolgáljon bennünket az egész nyári szezon során.

Bármilyen nyári gumival kapcsolatos kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, hisz kollégáink készségesen állnak rendelkezésedre.

Nyári gumi vásárlás az Autógumi Plázáról: miért bennünket válassz?

Minőségi nyári gumik armadája

Az Autógumi Pláza Webáruházon több, mint két tucat márkából válogathatnak vásárlóink. A kínálatunkban a prémium minőségű nyári gumik és középkategóriás abroncsok is megtalálhatók. Olyan nemzetközileg is elismert gyártók termékeit forgalmazzuk, mint Continental, Pirelli, Vredestein, Uniroyal, Dunlop, Firestone, Goodyear, Bridgestone és még sokan mások. Akkor is bizalommal fordulhat hozzánk, ha Önnek a nyári gumi felnivel szükséges gépjárművére – ismerkedjen meg repertoárunkkal!

Zavarba ejtően nagy nyári autógumi kínálat

Cégünk nem titkolt célja a maximális ügyfélelégedettség. Ezért igyekszünk minél szélesebb kínálati palettát biztosítani vásárlóink számára: webshopunkon több, mint 10.000 kiváló ár-érték arányú nyári gumi csak arra vár, hogy megtalálhassa új tulajdonosát! Ekkora felhozatalban igen könnyű eltévedni, ezért ügyfeleink számára egy részletes szűrő áll rendelkezésre, amely alapján egyszerűen rendezhetők abroncsaink. Többek között lehetősége van márka, mintázat, méretek, autótípus és egyéb hasznos szempontok (pl. defekttűrő, önjavító, extra teherbírás stb.) alapján szűkíteni a keresési találatokat.

Kedvező nyári gumi árak

Tisztában vagyunk vele, hogy a nyári autógumi árak egy nagyobb anyagi befektetés szükségességét hordozzák magukban. Ezért termékportfóliónkat úgy válogattuk össze, hogy mindenki számára elérhetők legyenek nyári gumik. A Prémium kategóriás termékeink mellett kimondottan kedvező nyárigumi árak széles skálája is fellelhető. Válogasson kedvére a népszerű Hankook, Yokohama vagy Vredestein abroncsok mellett kevésbé ismert, feltörekvő gumiabroncs márkák között is - a biztonságos közlekedéshez a feltételek ugyanis minden ember számára elérhetők kell, hogy legyenek!

Villámgyors kiszállítás

Miután sikerült megtalálnia az igényeihez és autótípusához leginkább megfelelő nyári gumi szettet, mi rögtön kapcsolatba is lépünk a futárral. Raktáron tárolt termékeink szupergyorsan, akár egyetlen munkanap alatt megérkeznek a megadott címre! Rendelje meg még ma nyári abroncsait, mi pedig mindent megteszünk, hogy Ön már másnap útnak is indulhasson a vadiúj gumikkal. Sok esetben a nem raktáron tárolt termékeink esetében sem kell heteket várnia megrendelésére – ebben az esetben is mindössze 1-2 extra nap várakozási idővel kell számolnia.

Segítünk a tökéletes nyári gumi megtalálásában

Netán Ön is először vásárol nyári gumikat autójára, esetleg márkát váltana? Akkor jó helyen jár! Webáruházunkban tapasztalt szakértők segítenek mindenki számára, akik segítségre szorulnak az ideális nyári gumikat illetően. Nyitástól zárásig rendelkezésére állunk ügyfeleinknek, hogy biztosan a legjobb döntést sikerüljön meghozni vásárláskor. A megrendelését követően kollégáink telefonon kapcsolatba lépnek Önnel, hogy valóban a kívánt igényeknek megfelelő nyári gumi típust sikerült-e kiválasztani járművéhez.

Mikor van szükség nyári gumira?

A melegebb évszakban, amikor +7 Celsius fok fölé emelkedik a hőmérséklet, javasoljuk, hogy cserélje ki téli gumi garnitúráját egy nyári szettre. Ilyenkor ugyanis csakis utóbbi garantálja a magas tapadási szintet nedves és száraz utakon, köszönhetően speciális mintázatának és futókeverékének. Melegebb időben a nyári gumi nagyfokú stabilitást biztosít a kanyarokban is, valamint optimálisabb futásteljesítményt.

Meddig jó a nyári gumi szett? 

Ha megvan a kívánt márka és típus, tisztában kell lenni azok cseréjére vonatkozó szabályokkal is. A legtöbb gumiabroncson található egy profilmélység jelző, ami megmutatja, hogy mikor érdemes végrehajtani a nyári gumi cserét. Amint a profilmélység eléri a kritikus 3-4 mm-t, ne halogassuk tovább beszerezni és felszerelni az új garnitúrát a járműre.

Akkor is erősen ajánlott a csere, ha az abroncsok már 10 évnél öregebbek – ilyenkor ugyanis 60 km/h felett már vészesen megnő a vészfékezés fékútja, ami roppant balesetveszélyes. Lehetőleg azonban ne várjuk meg, hogy a nyári gumi elérje az évtizedes korhatárt: legalább 6-8 évente érdemes abroncsszettet váltani gépjárművünkön.

Nyári gumi tárolása: hogyan csináljuk helyesen?

Sokan nem fordítanak elég gondot a gumik megfelelő tárolására - ez azonban nagy hiba! Miután abroncsot legalább évente kétszer cserélni kell, ezért fontos, hogy azok megfelelő állapotban legyenek a használat pillanatában. A nyári gumikat tároljuk száraz, napfénytől védett helyen, egymásra pakolva fektetett helyzetben. Így nemcsak helyet spórolhatunk, de kisebb az esélye a gumiabroncsok sérülésének.

+1 nyári gumi használati jó tanács: Legalább havonta 1 alkalommal mindenképp ellenőrizd és állítsd be a helyes abroncs nyomást!

Fordulj szakemberhez a kiválasztásban! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére: vedd fel velünk a kapcsolatot!

Aktuális nyári gumi kínálatunk

Pirelli P-ZERO PZ4, 295/35ZR20 105Y XL FR ELECT NF0 S.C.

Pirelli P-ZERO PZ4, 295/35ZR20 105Y XL FR ELECT NF0 S.C.

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P-ZERO PZ4
Méret: 295/35 R20
Terhelési index: 105
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
Elektromos/elect:
Homologizáció: NF0
OE: PORSCHE
155 853 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 4 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7 CINTURATO, 205/55R16 91V

Pirelli P7 CINTURATO, 205/55R16 91V

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7 CINTURATO
Méret: 205/55 R16
Terhelési index: 91
Sebesség index: V
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
36 012 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
36 471 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 225/45R17 94Y XL FR

Pirelli POWERGY, 225/45R17 94Y XL FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 225/45 R17
Terhelési index: 94
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
36 419 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
38 113 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 225/45R17 91Y FR

Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 225/45R17 91Y FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7-CINTURATO P7C2
Méret: 225/45 R17
Terhelési index: 91
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Peremvédős:
37 399 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
39 116 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7 CINTURATO, 225/45R17 91Y AO

Pirelli P7 CINTURATO, 225/45R17 91Y AO

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7 CINTURATO
Méret: 225/45 R17
Terhelési index: 91
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Homologizáció: AO
41 744 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
38 967 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 1 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli CINTURATO P1 VERDE, 185/60R15 88H XL

Pirelli CINTURATO P1 VERDE, 185/60R15 88H XL

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: CINTURATO P1 VERDE
Méret: 185/60 R15
Terhelési index: 88
Sebesség index: H
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
39 194 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 2 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
40 251 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 1 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 225/40R18 92Y XL FR

Pirelli POWERGY, 225/40R18 92Y XL FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 225/40 R18
Terhelési index: 92
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
39 279 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
41 061 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 225/45R17 91Y FR AO

Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 225/45R17 91Y FR AO

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7-CINTURATO P7C2
Méret: 225/45 R17
Terhelési index: 91
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Peremvédős:
Homologizáció: AO
OE: AUDI
39 713 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
43 072 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 7 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 225/45R17 94Y XL FR *

Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 225/45R17 94Y XL FR *

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7-CINTURATO P7C2
Méret: 225/45 R17
Terhelési index: 94
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
Homologizáció: *
OE: BMW
41 645 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
43 506 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 4 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 225/40R18 92Y XL FR AO

Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 225/40R18 92Y XL FR AO

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7-CINTURATO P7C2
Méret: 225/40 R18
Terhelési index: 92
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
Homologizáció: AO
OE: AUDI
44 587 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
46 518 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 195/55R20 95H XL

Pirelli POWERGY, 195/55R20 95H XL

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 195/55 R20
Terhelési index: 95
Sebesség index: H
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
45 036 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
48 648 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P ZERO NERO, 205/40ZR17 84W XL

Pirelli P ZERO NERO, 205/40ZR17 84W XL

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P ZERO NERO
Méret: 205/40 R17
Terhelési index: 84
Sebesség index: W
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
46 202 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 1 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
46 142 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 205/55R17 91V FR

Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 205/55R17 91V FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7-CINTURATO P7C2
Méret: 205/55 R17
Terhelési index: 91
Sebesség index: V
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Peremvédős:
48 358 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
46 150 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 2 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli SCORPION VERDE, 215/65R16 102H XL FR

Pirelli SCORPION VERDE, 215/65R16 102H XL FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: SCORPION VERDE
Méret: 215/65 R16
Terhelési index: 102
Sebesség index: H
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Terepjáró (SUV)
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
54 002 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 4 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
46 150 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 2 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 225/40R18 92Y XL FR

Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 225/40R18 92Y XL FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7-CINTURATO P7C2
Méret: 225/40 R18
Terhelési index: 92
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
46 604 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
47 185 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 215/60R17 96V

Pirelli POWERGY, 215/60R17 96V

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 215/60 R17
Terhelési index: 96
Sebesség index: V
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Terepjáró (SUV)
46 698 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 4 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
48 638 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 2 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli CINTURATO P1, 195/55R16 87H

Pirelli CINTURATO P1, 195/55R16 87H

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: CINTURATO P1
Méret: 195/55 R16
Terhelési index: 87
Sebesség index: H
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
47 353 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 4 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
56 509 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 215/50R17 95Y XL FR

Pirelli POWERGY, 215/50R17 95Y XL FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 215/50 R17
Terhelési index: 95
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
47 966 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 4 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
49 988 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 1 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7 CINTURATO, 225/45R17 91Y R-F FR *

Pirelli P7 CINTURATO, 225/45R17 91Y R-F FR *

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7 CINTURATO
Méret: 225/45 R17
Terhelési index: 91
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Defekttűrő:
Peremvédős:
Homologizáció: *
OE: BMW
48 266 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 9 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
49 850 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 215/55R17 98Y XL

Pirelli POWERGY, 215/55R17 98Y XL

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 215/55 R17
Terhelési index: 98
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
48 471 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
53 845 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 1 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 205/50R17 89H FR

Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 205/50R17 89H FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7-CINTURATO P7C2
Méret: 205/50 R17
Terhelési index: 89
Sebesség index: H
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Peremvédős:
49 188 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
53 331 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 4 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 225/50R17 98Y XL FR

Pirelli POWERGY, 225/50R17 98Y XL FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 225/50 R17
Terhelési index: 98
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
49 496 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
51 037 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 5 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 205/45R17 88Y XL FR

Pirelli POWERGY, 205/45R17 88Y XL FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 205/45 R17
Terhelési index: 88
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
54 384 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 1 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
49 517 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 3 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7 CINTURATO, 225/45R17 91V FR r-f *

Pirelli P7 CINTURATO, 225/45R17 91V FR r-f *

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7 CINTURATO
Méret: 225/45 R17
Terhelési index: 91
Sebesség index: V
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Defekttűrő:
Peremvédős:
Homologizáció: *
50 221 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 2 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
49 560 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7 CINTURATO, 225/45R17 91W r-f *

Pirelli P7 CINTURATO, 225/45R17 91W r-f *

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7 CINTURATO
Méret: 225/45 R17
Terhelési index: 91
Sebesség index: W
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Defekttűrő:
Homologizáció: *
50 089 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 7 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
52 838 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 8 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P ZERO, 225/40R18 92W XL R-F FR MOE

Pirelli P ZERO, 225/40R18 92W XL R-F FR MOE

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P ZERO
Méret: 225/40 R18
Terhelési index: 92
Sebesség index: W
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Defekttűrő:
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
Homologizáció: MOE
OE: MERCEDES
50 187 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
52 528 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7 CINTURATO, 225/45R17 91W FR r-f *

Pirelli P7 CINTURATO, 225/45R17 91W FR r-f *

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7 CINTURATO
Méret: 225/45 R17
Terhelési index: 91
Sebesség index: W
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Defekttűrő:
Peremvédős:
Homologizáció: *
50 202 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
50 935 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 6 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 245/40R18 97Y XL

Pirelli POWERGY, 245/40R18 97Y XL

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 245/40 R18
Terhelési index: 97
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
50 355 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 4 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
52 449 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 1 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 235/40R18 95Y XL FR

Pirelli POWERGY, 235/40R18 95Y XL FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 235/40 R18
Terhelési index: 95
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
50 368 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
52 459 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli CARRIER, 195/75R16 110R C

Pirelli CARRIER, 195/75R16 110R C

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: CARRIER
Méret: 195/75 R16
Terhelési index: 110
Sebesség index: R
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Kisteher
50 532 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
53 854 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 4 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 235/65R17 108V XL

Pirelli POWERGY, 235/65R17 108V XL

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 235/65 R17
Terhelési index: 108
Sebesség index: V
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Terepjáró (SUV)
Extra teherbírás (XL):
51 132 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
52 035 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7 CINTURATO, 205/60R16 92V FR MO

Pirelli P7 CINTURATO, 205/60R16 92V FR MO

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7 CINTURATO
Méret: 205/60 R16
Terhelési index: 92
Sebesség index: V
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Peremvédős:
Homologizáció: MO
OE: MERCEDES
51 459 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
51 572 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 225/55R18 98V

Pirelli POWERGY, 225/55R18 98V

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 225/55 R18
Terhelési index: 98
Sebesség index: V
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Terepjáró (SUV)
52 037 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 4 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
54 772 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 1 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli CARRIER, 195/75R16 107T C

Pirelli CARRIER, 195/75R16 107T C

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: CARRIER
Méret: 195/75 R16
Terhelési index: 107
Sebesség index: T
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Kisteher
52 180 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 8 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
54 357 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 1 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 245/40R17 95Y XL FR

Pirelli POWERGY, 245/40R17 95Y XL FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 245/40 R17
Terhelési index: 95
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
53 211 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
54 612 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7 CINTURATO, 225/40R18 92Y XL R-F FR *

Pirelli P7 CINTURATO, 225/40R18 92Y XL R-F FR *

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7 CINTURATO
Méret: 225/40 R18
Terhelési index: 92
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Defekttűrő:
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
Homologizáció: *
OE: BMW
53 290 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 4 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
55 455 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 3 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7 CINTURATO, 215/55R17 94W

Pirelli P7 CINTURATO, 215/55R17 94W

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7 CINTURATO
Méret: 215/55 R17
Terhelési index: 94
Sebesség index: W
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
53 678 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
55 206 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 235/50R18 101V XL FR

Pirelli POWERGY, 235/50R18 101V XL FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 235/50 R18
Terhelési index: 101
Sebesség index: V
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Terepjáró (SUV)
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
53 914 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 4 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
59 486 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 2 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P ZERO, 225/40ZR18 92Y XL FR MO

Pirelli P ZERO, 225/40ZR18 92Y XL FR MO

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P ZERO
Méret: 225/40 R18
Terhelési index: 92
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
Homologizáció: MO
55 712 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 1 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
54 077 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 1 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 215/50R18 92W FR

Pirelli POWERGY, 215/50R18 92W FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 215/50 R18
Terhelési index: 92
Sebesség index: W
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Terepjáró (SUV)
Peremvédős:
55 005 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
57 132 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 205/55R19 97V XL

Pirelli POWERGY, 205/55R19 97V XL

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 205/55 R19
Terhelési index: 97
Sebesség index: V
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
55 100 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
58 073 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7 CINTURATO, 225/50R17 98Y XL FR AO

Pirelli P7 CINTURATO, 225/50R17 98Y XL FR AO

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7 CINTURATO
Méret: 225/50 R17
Terhelési index: 98
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
Homologizáció: AO
OE: AUDI
55 248 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
57 118 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7 CINTURATO, 205/65R16 95V MO

Pirelli P7 CINTURATO, 205/65R16 95V MO

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7 CINTURATO
Méret: 205/65 R16
Terhelési index: 95
Sebesség index: V
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Homologizáció: MO
OE: MERCEDES
55 439 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
60 512 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli SCORPION VERDE, 225/65R17 102H FR

Pirelli SCORPION VERDE, 225/65R17 102H FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: SCORPION VERDE
Méret: 225/65 R17
Terhelési index: 102
Sebesség index: H
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Terepjáró (SUV)
Peremvédős:
55 706 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
56 408 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 235/55R17 103Y XL

Pirelli POWERGY, 235/55R17 103Y XL

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 235/55 R17
Terhelési index: 103
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Terepjáró (SUV)
Extra teherbírás (XL):
55 763 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 8 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
56 799 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 2 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli SCORPION VERDE ALL SEASON, 235/60R18 103H FR M+S

Pirelli SCORPION VERDE ALL SEASON, 235/60R18 103H FR M+S

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: SCORPION VERDE ALL SEASON
Méret: 235/60 R18
Terhelési index: 103
Sebesség index: H
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Terepjáró (SUV)
Peremvédős:
55 837 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 8 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
62 564 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 4 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 225/45R18 95Y XL FR

Pirelli POWERGY, 225/45R18 95Y XL FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 225/45 R18
Terhelési index: 95
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
56 021 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 8 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
61 404 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 5 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 245/40R18 97Y XL FR

Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 245/40R18 97Y XL FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7-CINTURATO P7C2
Méret: 245/40 R18
Terhelési index: 97
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
56 142 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
60 440 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 2 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli POWERGY, 245/45R18 100Y XL FR

Pirelli POWERGY, 245/45R18 100Y XL FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: POWERGY
Méret: 245/45 R18
Terhelési index: 100
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
56 231 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 4 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
58 116 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 2 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli SCORPION VERDE, 235/55R18 100W FR r-f MOE

Pirelli SCORPION VERDE, 235/55R18 100W FR r-f MOE

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: SCORPION VERDE
Méret: 235/55 R18
Terhelési index: 100
Sebesség index: W
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Terepjáró (SUV)
Defekttűrő:
Peremvédős:
Homologizáció: MOE
71 262 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 1 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 205/45R17 88W XL FR *

Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 205/45R17 88W XL FR *

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7-CINTURATO P7C2
Méret: 205/45 R17
Terhelési index: 88
Sebesség index: W
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
Homologizáció: *
OE: BMW
56 746 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
61 539 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 4 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7 CINTURATO, 215/50R17 95W XL FR

Pirelli P7 CINTURATO, 215/50R17 95W XL FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7 CINTURATO
Méret: 215/50 R17
Terhelési index: 95
Sebesség index: W
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
57 452 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
59 833 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli SCORPION VERDE, 235/55R17 99V FR AO

Pirelli SCORPION VERDE, 235/55R17 99V FR AO

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: SCORPION VERDE
Méret: 235/55 R17
Terhelési index: 99
Sebesség index: V
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Terepjáró (SUV)
Peremvédős:
Homologizáció: AO
OE: AUDI
57 494 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
58 188 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7 CINTURATO, 225/55R17 97Y FR * MO

Pirelli P7 CINTURATO, 225/55R17 97Y FR * MO

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7 CINTURATO
Méret: 225/55 R17
Terhelési index: 97
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Peremvédős:
Homologizáció: * MO
59 878 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 2 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
57 515 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 1 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7 CINTURATO, 215/45R18 89V FR

Pirelli P7 CINTURATO, 215/45R18 89V FR

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7 CINTURATO
Méret: 215/45 R18
Terhelési index: 89
Sebesség index: V
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Peremvédős:
57 806 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
59 912 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli SCORPION, 235/55R18 100H FR ELECT JP

Pirelli SCORPION, 235/55R18 100H FR ELECT JP

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: SCORPION
Méret: 235/55 R18
Terhelési index: 100
Sebesség index: H
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Terepjáró (SUV)
Peremvédős:
Elektromos/elect:
Homologizáció: JP
OE: JEEP
57 816 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
59 376 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P ZERO, 235/40ZR18 95Y XL FR MO

Pirelli P ZERO, 235/40ZR18 95Y XL FR MO

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P ZERO
Méret: 235/40 R18
Terhelési index: 95
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Extra teherbírás (XL):
Peremvédős:
Homologizáció: MO
OE: MERCEDES
58 159 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
59 709 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 4 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 215/55R17 94V S-I

Pirelli P7-CINTURATO P7C2, 215/55R17 94V S-I

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7-CINTURATO P7C2
Méret: 215/55 R17
Terhelési index: 94
Sebesség index: V
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Önjavító:
58 215 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
60 490 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P7 CINTURATO, 205/50R17 89W FR r-f *

Pirelli P7 CINTURATO, 205/50R17 89W FR r-f *

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P7 CINTURATO
Méret: 205/50 R17
Terhelési index: 89
Sebesség index: W
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Defekttűrő:
Peremvédős:
Homologizáció: *
62 956 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 1 db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
58 460 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
Pirelli P ZERO ROSSO ASIMMETRICO, 205/55ZR16 91Y FR N5

Pirelli P ZERO ROSSO ASIMMETRICO, 205/55ZR16 91Y FR N5

Márka: Pirelli gumi
Mintázat: P ZERO ROSSO ASIMMETRICO
Méret: 205/55 R16
Terhelési index: 91
Sebesség index: Y
Abroncs típus: Nyári
Gépjármű típus: Személy
Peremvédős:
Homologizáció: N5
OE: PORSCHE
58 976 Ft /db
db
Belföldi raktárkészlet: 10+ db Szállítás: 2-4 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
60 534 Ft /db
db
Külföldi raktárkészlet: 10 db Szállítás: 4-7 nap
A szállításról érdeklődjön munkatársunknál
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...
© Web:
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.