Kosár

A Pirelli nyári gumikról - Vásárlás előtt 2. rész

Cikksorozatunk 2. részében próbáljuk bemutatni az érdeklődőknek a közelgő nyári gumi szezon a gyártók kínálatában szereplő nyári gumiabroncsokat.

A következőkben a Pirelli nyári gumi kínálatát igyekszünk bemutatni az érdeklődőknek, természetesen a teljesség igénye nélkül, főként a legújabb, és legnépszerűbb Pirelli nyári gumi mintázatokat érintve.

A Pirelli autógumik terén talán a legszélesebb mintázati, és méret választékkal rendelkezik, ezen belül is kiemelkedő a Pirelli nyári gumik választéka, és minősége. A Pirelli nyári gumi termékpalettáján a személyautó, a kisteher, és terepjáró, valamint SUV abroncsok egyaránt megtalálhatóak, ezen belül is a személy, és SUV termékek esetén a defekttűrő abroncsok is.

Az alábbiakban gépkocsi típusnak megfelelően igyekszünk bemutatni a legjobb, és legkeresettebb Pirelli nyári gumikat.

Pirelli nyári gumik személyautóra

A kis és középkategóriás autókra nagyon jó választás lehet a Pirelli P1 Cinturato Verde nyári gumi, mely a P1 Cinturato kissé átdolgozott (környezetbarátabbá tett) változata. Tetszetős mintázat, rövidebb fékút és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás jellemzi. 2013 ADAC nyári gumi teszt eredménye: közepes

Az elmúlt évek talán egyik legjobb gumiabroncsa - mely a Pirelli nyári gumi kínálatának egyik zászlóshajója is egyben- a Pirelli P7 Cinturato nyári gumi. A Pirelli P7 Cinturato nyári gumi egy nagy teljesítményű, környezettudatos abroncs, közepes– és nagy teljesítményű autókra. Sorozatos nyári gumi teszt győzelmek, és dobogós helyezések az elmúlt évek távlatában.

Pirelli P7 Cinturato Blue nyári gumi a Pirelli nyári gumi kínálatának 2013-as újdonsága volt. Mintázatában azonos a P7 Cinturato-val, de összetételében eltér tőle. A legtöbb méretben az új EU abroncs címkézési rendszer szerint A-A minősítésű, mellyel az első abroncsok egyike, mely ilyen rendkívüli eredményekkel rendelkezik.

A Forma 1 világából jól ismert név következik, mégpedig a Pirelli P Zero nyári gumi. Az ismertsége is utal rá, hogy ez egy vérbeli sportos nyári gumi, mely a nagy teljesítményű, sportos autók abroncsa. A Pirelli P Zero nyári gumi maga a teljesítmény evolúciója.

Szintén a nagyobb teljesítményű, közép és felső kategóriás autók nyári abroncsa a Pirelli P-Zero Sport nyári gumi és a Pirelli P-Zero Luxury nyári gumi. A Pirelli P-Zero család egy ultra nagy teljesítményű abroncs család, amely ötvözi a teljesítményt és a kényelmet.

A fentieken kívül meg kell említenünk még a Pirelli P-Zero Corsa nyári gumit, és a Pirelli P Zero Nero GT nyári gumit. Előbbi az első országúti autógumi, mely a Forma 1 világából érkezett, utóbbi pedig mondhatni a P Zero Nero facelift-je.

Pirelli nyári gumi kisteherautókra

Pirelli Carrier nyári gumi kényelmes és biztonságos, minden körlmény és terhelés mellett teljesít. A Pirelli Carrier nyári gumit alacsony zajszint és kitűnő teljesítmény jellemzi egész élettartamán át, még akkor is ha extrém körülmények között működik.

Pirelli nyári gumi terepjáró (SUV) gépkocsikra

A Pirelli nyári gumi kínálatában az SUV abroncsként elsőként a kimagasló paraméterekkel rendelkező Pirelli Scorpion Verde nyári gumit emelnénk ki. A Pirelli Scorpion Verde nyári gumi tervezésénél igénybe vették a Pirelli legújabb alapanyagai, szerkezeti újításai, mintázati fejlesztései által nyújtott előnyöket annak érdekében, hogy az új abroncs garantálhassa a gazdaságosságot, környezettudatosságot, kényelmet és biztonságot mindenféle útfelületen.

Az SUV gépkocsik esetén is megtalálható jópár olyan abroncs mintázat a Pirelli nyári gumi kínálatában, melyek azonosak a személyautó mintázatokkal, ilyenek a Pirelli P-Zero Sport nyári gumi és a Pirelli P-Zero Luxury nyári gumi mintázat is.

A fent említett Pirelli nyári gumik csak egy részét képezik a teljes Pirelli nyári gumi kínálatának, ezért amennyiben ismeri a pontos abroncs méretet, úgy használja a fenti autógumi keresőt, vagy keresse szakértő kollégáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

© Web: