Kosár

Szállítás és fizetés

A megrendelt termékek és a házhoz szállítás díj fizetésének ismertetése:

A megrendelt termékeket Magyarországon belül a Magyar Posta (Magyar Posta Zrt. 1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.) szolgáltatásával juttatjuk el a megrendelőhöz.

A futárszolgálattal házhozszállított gumiabroncsok árát, illetve az esetleges szállítási költségeket utánvétes fizetéssel a futárnál lehet rendezni.

Igény szerint lehetőség van átutalásos fizetésre is. Ezt az igényét a megrendeléskor jelezze. A termék kiszállítása a vételár cégünk számláján történő jóváírását követő 3 munkanapon belül történik, vagy a termék raktárunkba történő beérkezését követően.

A számlát és az esetleges garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor, a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és az esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Minden megrendelés előtt győződjön meg gépkocsija, vagy a megrendelni kívánt gumiabroncs pontos méretéről! Az ebből eredő téves megrendelésekért felelősséget nem vállalunk.

A futárszolgálat nem időben történő szállítása miatt a felelősséget a Ptk.6:148.§.(1) bekezdésben írtak szerint vállalja a Mez&Mol Kft.

Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása:

A megrendelt csomagok kézbesítése a megrendelés visszaigazolásakor egyeztetett munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A futárszolgálat a megrendelésen szállítási címként megadott címre teljesít. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése:

Házhoz szállítást, kizárólag Magyarország területén vállalunk.

Gumiabroncsok: bruttó 1500Ft/db, bruttó 200.000Ft feletti vásárlás esetén INGYENES (mennyiségtől függetlenül), azaz a szállítási költséget cégünk átvállalja.

Utánvétes fizetés választása esetén megrendelésenként bruttó 400Ft utánvét kezelési költség fizetendő.

Felni: keréktárcsa vásárlása esetén a szállítási díj bruttó 1500Ft/db.

Felhívás a csomag átvételével kapcsolatosan:

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Nem fizetés miatt át nem vett, visszaküldött csomagok újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

© Web: