Kosár

Szállítás és fizetés

A megrendelt termékek és a házhoz szállítás díj fizetésének ismertetése:

A megrendelt termékeket Magyarországon belül a Magyar Posta (Magyar Posta Zrt. 1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.) szolgáltatásával juttatjuk el a megrendelőhöz.

A futárszolgálattal házhozszállított gumiabroncsok árát, illetve az esetleges szállítási költségeket utánvétes fizetéssel a futárnál lehet rendezni.

Igény szerint lehetőség van átutalásos fizetésre is. Ezt az igényét a megrendeléskor jelezze. A termék kiszállítása a vételár cégünk számláján történő jóváírását követő 3 munkanapon belül történik, vagy a termék raktárunkba történő beérkezését követően.

A számlát és az esetleges garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor, a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és az esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Minden megrendelés előtt győződjön meg gépkocsija, vagy a megrendelni kívánt gumiabroncs pontos méretéről! Az ebből eredő téves megrendelésekért felelősséget nem vállalunk.

A futárszolgálat nem időben történő szállítása miatt a felelősséget a Ptk.6:148.§.(1) bekezdésben írtak szerint vállalja a Mez&Mol Kft.

Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása:

A megrendelt csomagok kézbesítése a megrendelés visszaigazolásakor egyeztetett munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A futárszolgálat a megrendelésen szállítási címként megadott címre teljesít. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése:

Házhoz szállítást, kizárólag Magyarország területén vállalunk.

Gumiabroncsok: bruttó 1890Ft/db, bruttó 300.000Ft feletti vásárlás esetén INGYENES (mennyiségtől függetlenül), azaz a szállítási költséget cégünk átvállalja.

Utánvétes fizetés választása esetén megrendelésenként bruttó 1500Ft utánvét kezelési költség fizetendő. Amennyiben ezt az összeget szeretné megspórolni, kérjük, hogy válassza az előre történő banki átutalás fizetési módot, mely díjtalan.

Felni: keréktárcsa vásárlása esetén a szállítási díj bruttó 2000Ft/db.

Felhívás a csomag átvételével kapcsolatosan:

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Nem fizetés miatt át nem vett, visszaküldött csomagok újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

© Web:
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.