Kosár

Vredestein abroncsok az Audi A1 Sportback gépkocsikon

vredesteinlogo.png

Az Audi az Apollo Tyres legújabb Vredestein Ultrac és Sportrac nyári gumiabroncsait választotta eredeti felszereltségként az Audi A1 Sportback típushoz, bizonyos modellekre gyárilag felszerelve. Az Audi által választott abroncsok két méretben, a Sportrac (185/65 R15 V) 15 hüvelykes, az Ultrac (215/45 R17 W) pedig 17 hüvelykes méretben kerül forgalomba az Apollo Tyres magyarországi létesítményeiben.

vredestein-ultrac.jpgAz Audi és az Apollo Tyres együttműködött egy gumiabroncs-fejlesztési programban, amelynek középpontjában a gördülési ellenállás minimalizálása áll. Ez előmozdította az Audi A1 Sportback hatékonyságát és dinamikus jellemzőit optimalizáló Vredestein gumiabroncsok kiválasztását, valamint az Apollo Tyres eredeti felszereltséghez tartozó termékeivel kapcsolatos folyamatos kutatási és fejlesztési tevékenységeket is.

Mind a VREDESTEIN Ultrac, mind a VREDESTEIN Sportrac nyári gumiabroncs kiváló vezetési dinamikát biztosít nedves és száraz körülmények között egyaránt, valamint magas szintű kényelmet és csendesebb vezetést eredményeznek – ezek a prémium autógyártók legfontosabb prioritásai. Audi A1 Sportback ügyfeleink hosszú távú támogatása érdekében az Ultrac és a Sportrac is elérhető lesz a cseregumipiacon.

Benoit Rivallant, az Apollo Tyres Europe elnök-vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: „Az Audi A1 Sportback a kategóriájában az első a kifinomultság, a hatékonyság és a kezelhetőség terén, és az Ultrac és a Sportrac eredeti felszereltségként való kiválasztása kiemeli ezen gumiabroncsok prémium minőségű dinamikai jellemzőit. Keményen dolgoztunk ennek a legújabb együttműködésnek a fejlesztésén, és az egyre növekvő, gyártók által ajánlott kínálatra építünk.”

A Vredestein vezető gyártónak számít a prémium minőségű gumiabroncsok piacán, és több mint 100 éve foglalkozik olyan innovatív termékek fejlesztésével, melyek osztályelső teljesítménybeli és biztonsági jellemzők mellett kiváló vezetési élményt is biztosítanak.

Forrás: vredestein.hu

© Web: