Kosár

Vredestein autógumi

Vredestein autógumi

A Vredestein autógumik az elmúlt években véghezvitt fejlesztéseknek köszönhetően ma már a prémium kategóriás autógumik közé sorolhatóak.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a legnagyobb autógyártók, és azok luxus modellejein gyári elsőszerelésű abroncsként használják a Vredestein autógumikat.

A nemzetközi abroncstesztekből emellett az derül ki, hogy az abroncsok nem csupán jobb benyomást keltenek, hanem kiválóan is teljesítenek és esetenként az árukkal is tetszést aratnak.

A Vredestein autógumi gyár nyári gumi kínálata a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a különböző autógumi teszteken rendre az élmezőnyben szerepel, sőt, nem ritkaság egyes mintázatok és méretek esetén a teszt győztes pozíció sem.

Az elmúlt években a Vredestein téli gumiabroncsait a téli autógumik között modhatni etalonként tartottuk számon, és ez napjainkban sem változott. Az újabbnál újabb fejlesztések folyamatosan a legjobbak között tartja a téli Vredestein autógumikat.

Talán nem eltúlzott kijelentés, hogy a négyévszakos autógumik közül a Vredestein négyévszakos abroncsai az egyik legjobbak, hanem a legjobbak! Ezt a különböző autógumi teszteken szerzett sorozatos teszt elsőségek is bizonyítják!

Amennyiben más gumiabroncsokat keres, kérjük használja a fenti autógumi keresőt!

Válasszon Vredestein autógumi termékeink közül:

Vredestein autógumi termékeink

Vredestein WINTRAC PRO, 325/35R22 114Y XL FSL
Vredestein Garancia Igényeljen Vredestein Garancia + EXTRA garanciát!
Vredestein WINTRAC PRO, 325/35R22 114Y XL FSL
137 823 Ft /db
db
© Web: