Kosár

Terepjáró autógumik

Oldalunkon kiemelt figyelmet fordítunk a terepjáró gumiabroncsokra, melyeket széles választékban, és kedvező áron kínáljuk vadásztársaknak, off-road kedvelőknek, és mindenkinek, aki nem szeretne elakadni a nehezebb terepeken.

Ajánlatunkban megtalálhatóak a kifejezetten nehéz terepkre ajánlott terepjáró abroncsok, a félig terep-, félig országúti közlekedésre ajánlottak, és durvább mintázatú országúti autógumik is.

Igyekeztünk a legkedveltebb terepjáró autógumikat összegyűjteni kínálatunkban, melyekben a legnevesebb gyártóktól a kevésbé ismertekig, a csúcs minőségű autógumiktól, a közép-, és alsóbb ár/érték arányú abroncsok mind megtalálhatóak. (Michelin, BF Goodrich, Yokohama, GT Radial stb.) A legismertebb BF Goodrich Mud-Terrain T/A KM3, a Yokohama Geolandar M/T G003, a Michelin 4x4 O/R XZL, éppúgy megtalálható gumiabroncsaink közt, mint a BF Goodrich All Terrain T/A KO2, vagy a GT Radial Adventuro M/T.

Ki kell emelnünk, hogy a terepjáró autógumik nem mindegyike alkalmas a téli közúti használatra. Azon Vásárlóinknak, akik szeretnének télen is használható terepjáró autógumit vásárolni javasoljuk, hogy olyan terepjáró autógumit keressenek, amely oldalfalán metalálható együttesen az M+S jelölés és az alpesi szimbólum (3PMSF)

Válogasson kedvére gumiabroncs kínálatunkból, vagy használja autógumi keresőnket.

Terepjáró autógumi ajánlataink:


A BF Goodrich terepjáró autógumik az egyik legismertebb és talán mondhtani legkedveltebb terepjáró autógumik a gumiabroncs piacon.

Két legismertebb mintázatuk a BF Goodrich All-Terrain T/A KO és a BF Goodrich Mud-Terrain T/A KM abroncsok.

Amennyiben BF Goodrich terepjáró autógumi után érdeklődik, kattintson az alábbi linkre:

BF Goodrich terepjáró autógumi

A General Tire terepjáró autógumik az elmúlt pár évben robbantak be a köztudatba, mint a Continental csoport terepjáró abroncsai.

Amennyiben General Tire terepjáró autógumi után érdeklődik, kattintson az alábbi linkre:

General terepjáró autógumi

A Yokohama terepjáró autógumi kínálatában megtalálhatóak a közútiés a terepes viszonyokra fejlesztett terepjáró autógumik egyaránt.

Amennyiben Yokohama terepjáró autógumi után érdeklődik, kattintson az alábbi linkre:

Yokohama terepjáró autógumi

© Web:
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.